Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Οι μαλάκες του Favabook και των hoaxes προφανώς το έχουν ρίξει στην κοκαίνη. Ροτζερ Γουότερς στον Ζούκι : άντε γαμήσου. Δεν είναι όλα στη ζωή, λεφτά.

Δεν εξηγείται αλλιώς ! Κάτι παίρνουν !

 

Το μήνυμα που δείχνει το αγαπημένο favabook, ενώ παγκοσμίως γίνεται κόλαση με τα ... εμβόλια

Σήμερα το πρωί έκανα μια ανάρτηση. Αυτή εδώ. Κάποια φιλαράκια την κοινοποίησαν στη σελίδα τους. ΟΜΩΣ κάτω από την κάθε επανανάρτησή τους, το facebook είχε κοτσάρει το εξής μήνυμα : 

"τα εμβόλια του COVID-19 δοκιμάζονται επιμελώς για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του και. στη συνέχεια, παρακολουθούνται στενά".


Βρε γελοίοι, ... ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ! 

Και αν παρακολουθείται κάτι από τις παρασκευάστριες εταιρείες, είναι τα δισ $ των κερδών τους καθώς και οι διανεμόμενες μίζες στους ... γιατρούς.

 

Σας πήραν όλοι χαμπάρι

Καραγκιοζάκια, καλά έκανε ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd και είπε στον Ζουκεμπεργκ του Fb : "ισχυρέ ηλίθιε άντε γαμήσου, δεν είναι όλα στη ζωή λεφτά" (βλέπε σχετικά εδώ).

 

Γ.Θ.Κ. και Nik.... ..........



 

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνω απόλυτα Ολοι όσοι διαχειρίζονται το Δημόσιο Συμφέρον στην Ανθρωπότητα ειναι υπόδουλος στ σύστημα ελέφχου της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ που ΕΕΝΕΧΕΙΡΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΊΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗς ΤΟΥ ΥΙΟΥ!!!!!!!! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΙΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή