Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Αν εξέταζα τον Θανάση Τσάδαρη, θα του έκανα τις εξής ερωτήσεις

Το happy new year τέλειωσε. Τώρα έρχεται άλλο "χάπι"

 

Επειδή ΔΕΝ μπορεί να έκαναν φτερά 120 εκατ. € που δόθηκαν στον Καλογρίτσα από την Attica bank, επειδή το γραφείο του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ΓΝΩΡΙΖΕ με τον πλέον επίσημο τρόπο τα τεκταινόμενα στην ... τράπεζα (βλέπε Το γραφείο του τ. πρωθυπουργού Τσίπρα και ΟΛΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζαν για την τράπεζα. 268 λέξεις) και επειδή πίσω από τις πράξεις υπάρχουν υπ-άνθρωποι που τις κάνουν, και επειδή χάθηκαν πλέον των 2 δισ. € μέσα σε 10 χρόνια από την τράπεζα, 10+1 ερωτήσεις και (σε παρένθεση) οι (10) απαντήσεις :


  1.  τι τραπεζική - χρηματοοικονομική εμπειρία και γνώση έχετε ; ( η προϋπηρεσία του Θανάση Τσάδαρη  )
  2. Πως δικαιολογείτε την βεβαίωση σας προς το Δ.Σ. και τον τότε πρόεδρο της Attica bank ότι τα δάνεια Καλογρίτσα είναι καλυμμένα, παρά την χρημ/κή σας εμπειρία ; ( ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Attica bank Αθανάσιος Τσάδαρης  )
  3. Ο τότε πρόεδρος της Attica bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης, για ποιο λόγο σας κατήγγειλε για ατασθαλίες ; ( Video 3 λεπτών. Ατασθαλίες στην Attica bank δια στόματος του προέδρου της. )
  4. Υπήρχαν ευθύνες στον μετέπειτα του Ρουμελιώτη πρόεδρο της Attica bank, τον Μιχελή (που απουσίαζε μόνιμα λόγω υγείας του) αλλά ΚΑΙ στον Θόδωρο Πανταλάκη (τότε και νυν διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας για τα παιχνίδια στη μετοχή της τράπεζας ; ( Ρε φίλε τι γίνεται με την τράπεζα των Μηχανικών ; Κάτι δεν καταλαβαίνω
  5. Υπήρχε συσχετισμός ανάμεσα σε όσα έγιναν μέσω της Attica bank σε Καλογρίτσα, CCC, δάνεια σε Πολάκη κλπ και στον "περίεργο" ορυμαγδό αθωωτικών δημοσιογραφικών απόψεων που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο σε ΜΜΕ και ενημέρωσης ; Και αν δεν υπήρχε συσχετισμός, τότε πως κρίνεται από τον Τσάδαρη η παροχή ασυλίας στους τραπεζίτες που δόθηκελίγο προ των εκλογών ; ( Λίγες ώρες πριν τις εκλογές, ορισμένοι (*), κοίταξαν να καθαγιάσουν την ... Τράπεζα ; )
  6. Ο Νικήτας Κακλαμάνης μήπως γνωρίζει περισσότερα εξ όσων δήλωσε ; ( Νικήτα Κακλαμάνη γειά χαρά  )
  7. Η ταυτόχρονη εκπαραθύρωση των Θανάση Τσάδαρη ΚΑΙ Θανάση Σταθόπουλου από το Δ.Σ. της τράπεζας Αττικής, ήταν τυχαία ; Για ποιο λόγο εκπαραθυρώθηκαν και οι δύο μαζί ; Για ποιο λόγο ο Θανάσης Σταθόπουλος (σ.σ. κατ΄ εμέ ο καταστροφέας της τράπεζας) είχε φροντίσει να βρει "τρόπο" για να ξαναμπεί (πριν την οριστική του εκπαραθύρωση) στο Δ.Σ. της τράπεζας, ως μέλος του ΤΑΠΙΛΤΑΤ, αφού είχε ξηλωθεί από μέλος του Δ.Σ. ως μέλος του συλλόγου εργαζομένων της ; Για ποιο λόγο "έπρεπε" να υπάρχει ισχυρή μερίδα που θα ψήφιζαν θετικά σε κάθε τι, που εκ των πραγμάτων κατέστρεψε την τράπεζα και τις οικονομίες των Δημόσιων Ταμείων ΤΣΜΕΔΕ και ΕΦΚΑ ;  ( Τι σηματοδοτεί η εκπαραθύρωση από το Δ.Σ. της Τράπεζας των δύο Θανάσηδων ;   )
  8. Ο τότε νομικός σύμβουλος της Attica bank, Μάριος Μπαχάς, που εκδιώχθηκε κι αυτός διότι ομιλούσε για "κουκούλωμα" παράνομων δανειοδοτήσεων, είχε εμπλακεί ΚΑΙ εκείνος σε περίπτωση δανειοδότησης από την Attica bank εταιρείας που συμμετείχε ΚΑΙ στο δικό της Δ.Σ. ενόσω γνωμοδοτούσε θετικά (ως νομικός σύμβουλος της τράπεζας) για να δοθεί το αιτούμενο δάνειο ; ( Κυριάκο, πάει κανείς να κουκουλώσει τα δάνεια στον Καλογρίτσα ; Μπαχά, θα πέσεις αμαχητί από την κάστα των Μηχανικών   )
  9. Με ποιο τρόπο και για ποιο λόγο άραγε, για μεγάλο χρονικό διάστημα ΚΑΝΕΙΣ δε μπορούσε ( ; ) να ξηλώσει τον Τσάδαρη ενόσω σοβούσαν οι κατηγορίες σε βάρος του για κακουργηματική απιστία ; ( Τσάδαρης. Το στέλεχος της Attica bank που δεν μπορεί να το ξηλώσει κανείς. Γιατί άραγε ;  )
  10. Ποιες οι σχέσεις ανάμεσα σε Τσάδαρη και Αλέξη Τσίπρα ; Ποίες οι ευθύνες των προσώπων των καθ΄ ύλην συναρμόδιων υπηρεσιών για τις χρηματοδοτήσεις αλλά ΚΑΙ για την τήρηση των χρηματοδοτικών κανόνων ; Οι Άννινος, Δαυίδ, Μαμαλούγκας, Πηγάκης, Μάραντος, Ρίζος (μεγαλοστελέχη της τράπεζας σε θέσεις δ/ντή κανονιστικής συμμόρφωσης, χορηγήσεων κλπ), είχαν κάποιες ευθύνες "έστω" για ολιγωρία ; Είχε κάποια εμπλοκή ΚΑΙ ο δικηγόρος  Γιάννης Μαντζουράνης ;  ( Τσάδαρη (παλιά της bank), έχω κάποιες ερωτήσεις )
  11. Και μια ερώτηση bonus. Σαν εκείνα που αρέσουν στον Σταθόπουλο της Attica bank. Ποιες οι σχέσεις του μεσάζοντα Κυριάκου Τόμπρα με τους Παναγιώτη Καμμένο, Καλογρίτσα, Τσάδαρη και Πανταλάκη ; Τι δουλειά έκανε κατά το παρελθόν ο Κυριάκος Τόμπρας ; Ποια ασφαλιστική είχε ; Γιατί έκλεισε εν μια νυκτί ; Τι απέγινε με εκείνη την περίπτωση ;

 

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

τηλ : 6977-913-924

Παράνομα και αντικαταστατικά απολυμένος  από την ... τράπεζα Αττικής και επί 11 χρόνια σε δικαστικούς αγώνες με τους απατεώνες της, περιμένοντας από τη Δικαιοσύνη να έλθει η πλήρης αποκατάσταση της αδικίας.


Υγ1 . Θα μπορούσα να κάνω κρούση ΚΑΙ για τις ευθύνες της ΤτΕ όμως βαριέμαι (επί του παρόντος).

Υγ. Μακέδο, κοίτα που στο τέλος θα βρεις ΕΣΥ τον διάβολο σου κι όχι οι μέντορες σου ...


Συνεχίζεται


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου