Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Φίλε, δε γίνεται να είσαι λιγότερο αθυρόστομος ;

Αυτό που γράφω ως τίτλο μου λένε τον τελευταίο καιρό φίλοι.

 


Δεν κρύβω ότι προβληματίστηκα λιγάκι κι έτσι σήμερα το μεσημεράκι, αφού ετοίμασα κάτι ελαφρύ για φαγητό (σ.σ. πατάτες, μελιντζάνες, κολοκύθια, 4 αυγά ανακατεμένα με τριμμένο τυρί) κι αφού έβαλα επάνω τους μπόλικο ταμπάσκο, επικοινώνησα (με ψάχνετε σε skype, viber και τηλέφωνα) με ένα φιλαράκο από τα παλιά. 

Εκείνον που υπέγραφε εδώ μέσα ως music producer. Του είπα μεταξύ των άλλων και όσα μου προσάπτουν κι εκείνος μου αποκρίθηκε :

"... δηλαδή, αν εσύ είσαι αθυρόστομος, τι θα έπρεπε να λένε γι αυτούς εδώ που είναι καταγεγραμμένοι ιστορικά ως κορυφές της αθυροστομίας ;"

Αριστοφάνης
 
Γεώργιος Καραϊσκάκης
Κωνσταντίνος Καραμανλής


Ούγκο Τσάβες

Νικολάς Μαδούρο

Νάιτζελ Φάραντζ

Γιασέρ Αραφάτ

Παίδες, δεν έχει καμία σημασία αν είμαι αθυρόστομος. Ακόμη και αν βλαστημάω. Σημασία έχει πως ότι κάνω, το κάνω ως ανοικτό βιβλίο και πάντοτε έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό !

 

Κλείνω με μια δροσερή "παραγγελιά" από την Νότια Κορέα και από την Αγγλία του music producer, για τις καυτές ημέρες (που θα έλθουν) ...

 

 

 

 


Επίλογος. Σκεπτόμενος ότι αυτός κάτι θέλει να πει μ' αυτά του τα τραγούδια, αλλά και σκεπτόμενος ότι θα πρέπει ( ; ) να αρχίσω να μιλάω με το "σας" και το "σεις" για απατεώνες, λωποδύτες, κλέφτες, χουντικούς, δολοπλόκους, σκατόψυχους, ψυχανώμαλους, λαδωμένους και λαδιάρηδες,

 

 καλή μας εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου