Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Αν με είχαν ακούσει όσοι έπρεπε, όταν έπρεπε, δεν θα είχαν κλαπεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 δισ. € #ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ #Bail-in ;


Όταν επί 12-13 χρόνια έλεγα και έδινα στοιχεία στις Αρχές, στους μετόχους, στον κόσμο, για το ότι η καταβόθρα της ... Attica bank έχει φάει τον άμπακο μέσω εγκληματιών και "συνδικαλιστών" που την ... διοικούσαν, ήμουν κακός, εγκληματίας, συκοφάντης και πήξε - δείξε. 

 

Τώρα που έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο, όλοι "ανακαλύπτουν" πως είχα -τουλάχιστον- δίκιο, ακόμη και όταν ΣΑΣ έλεγα για την ΑΠΑΤΗ της ... εταιρείας "Θεά Άρτεμις".


Μήπως οι εγκληματίες είσαστε εσείς ; Μήπως λόγω άγνοιας, ηλιθιότητας, μίζας, συγκαλύψατε μια τερατώδη ληστεία ;

Τώρα που πιθανολογείται bail-in, χάθηκαν τα χρήματα, έμειναν τα ... δάνεια στην Attica bank και οι εγγυήσεις των δανείων (τα ακίνητα) έμειναν στο ... διαχειριστή "Θεά Άρτεμις", τι λέτε ;

 

Διατάξτε δήμευση της περιουσίας του "διαχειριστή" καθώς και δήμευση περιουσιών όσων διατέλεσαν διευθυντικά στελέχη της ... τράπεζας !


Υπόμνημα : Αντιγράφω τμήμα από insider.gr :


Να μη μιλήσουμε για τα χρόνια που προηγήθηκαν και τον τρόπο που έγινε η τιτλοποίηση της «Θεάς Άρτεμις» η οποία έκρυψε μέσα της τη μεγάλη κεφαλαιακή τρύπα της τράπεζας, αφήνοντας τις ζημιές στους μετόχους και τις εγγυήσεις (ακίνητα) στο διαχειριστή με την τράπεζα να εισπράττει ένα ελάχιστο ποσό από τη διαδικασία.

Οι κεφαλαιακές ανάγκες που προκύπτουν για τη δεύτερη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όχι απλώς ξεπερνούν τις αρχικές εκτιμήσεις των 365 εκατ. ευρώ, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πραγματικές ανάγκες υπερβαίνουν ακόμα και τα 600 εκατ. ευρώ, υπολογιζόμενες γύρω στα 620 εκατ. ευρώ. Στο σχέδιο που συζητείται όμως σήμερα γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια οι ανάγκες αυτές να συμπιεστούν λίγο κάτω από τα 600 εκατ. ευρώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου