Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Την διαφημίστρια Μαρία Καραγιάννη στην Πάτρα και την κάθε Μαρία την σκότωσαν αυτοί :

Αυτή ήταν η Μαρία Καραγιάννη. 


 Ήταν νεότατη, 48 ετών κοπέλα, μάνα 2 παιδιών, δυναμική γυναίκα και αγαπητή στο κύκλο της που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας με το ΙΧ της στο λιμάνι της Πάτρας, προχθές 5-5-2024, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. 


Η Μαρία που έκανε το "έγκλημα" να πάρει στεγαστικό δάνειο και να μη μπορεί όπως το

90% του Ελληνισμού, να το αποπληρώσει. 

 

Η Μαρία που σύμφωνα με τα λεγόμενα του αδελφού της«Δεν μπορούσε να πληρώνει τη δόση του δανείου. Έχανε το σπίτι της. Αυτό την έριξε πολύ ψυχολογικά, αλλά όλα αυτά την είχαν ταράξει τα τελευταία χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο ακολουθούσε και κάποια αγωγή. Έκανε κάποιες ενέσεις, και στην τελευταία δόση είχε πάθει μόλυνση και πονούσε πολύ».

 

Το απονενοημένο βήμα της Μαρίας και της κάθε Μαρίας

Την Μαρία και την κάθε Μαρία ή Μάριο δεν αυτοκτόνησε. Την σκότωσαν οι τραπεζίτες που έφαγαν και διασπάθισαν εκατοντάδες δισ. euro, οι εισπρακτικές και οι υπάλληλοί τους που της είχαν κάνει τη ζωή της κόλαση, τα κοράκια των funds που ... αγόρασαν το σπίτι της και σύσσωμη η Βουλή και ΟΛΟΙ οι βουλευτές της τα τελευταία 14 χρόνια που έχουν αφήσει απροστάτευτο και έρμαιο των κορακιών τον κάθε δανειολήπτη, τον κάθε ανθρωπάκο που πήρε δάνειο. Τον κάθε ομιλούντα έμβιο οργανισμό αυτής της χώρας.

Ακόμη και οι βουλευτές εκείνοι και οι κομματικοί σχεδιασμοί που δεν ψήφισαν μνημόνιο μεν, αλλά δεν αποχώρησαν την Βουλή δε, επαφυόμενοι στην εκ του ασφαλούς ... αντιπολίτευση τους και στις αντιμνημονιακές περγαμηνές και ατάκες τους, έχουν τεράστιες ευθύνες για το έγκλημα που συντελείται καθημερινά με τις ... αυτοκτονίες.


Η Μαρία και η κάθε Μαρία που τα παιδιά των παιδιών της, θα ακούσουν μια μέρα από κάποιον πολιτικάντη που θα αμείβεται με χιλιάδες euro το μήνα : ματώσαμε εκείνη την περίοδο, μιλώντας για όσα γίνονται καθημερινά, εδώ και 13-14 χρόνια, στο ελλαδιστάν των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και των λαμόγιων που τους περιβάλουν.


Πάντα Δίκαιος, πάντα Μνήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου