Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Για το (σοσιαλιστικό) κυλικείο Νέας Φιλαδέλφειας

Πατριώτη, μετά τα προ ολίγων ημερών απειλητικά - υβριστικά κλπ SMS, (βλέπε : Θερμή παράκληση προς την τράπεζα Αττικής) και μιας και τα SMS έγιναν πιο ... επιθετικά, ψάχνοντας με Αδέλφια στο internet έπεσε -ένας άψογος και παλικάρι- πάνω σε ένα "κυλικείο". Σε ένα "κυλικείο" του (ευαγούς ιδρύματος) ΠΑΣΟΚ (όπως δηλώνει και ο τίτλος του link) της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τι είναι όμως το κυλικείο ;;; Σύμφωνα με το Βικιλεξικό : "μικρού μεγέθους επιχείρηση, μέσα στο χώρο ιδιωτικής ή δημόσιας υπηρεσίας, η οποία παρέχει τρόφιμα, καφέδες, αναψυκτικά και
άλλα είδη, με ή χωρίς χώρο για καθίσματα".

Το θέμα μπερδεύεται όταν, στον πίνακα αυτού του excel τα αναφερόμενα που περιλαμβάνονται δεν ... δείχνει να είναι ονόματα προϊόντων ενός κυλικείου ... αλλά ονοματεπώνυμα και μάλιστα, όταν αποθηκεύσετε το excel αυτό έχει τίτλο : "ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΣΟΚ Ν.Φ.xls" !!! Ήηηημαρτον (που θα λεγε και ο Γεωργίου speaking ...).

Ρε, τι να είναι άραγε αυτό το "κυλικείο" ... ;;;;  Επειδή μπορεί να κατεβάσουν το αρχείο "ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΣΟΚ Ν.Φ.xls", εσείς, μπορείτε να το βρίσκετε και εδώ.

Υ.γ. εξακολουθείτε και παρέχετε εργαλείο που το χρησιμοποιεί για εγκλήματα ! Έχει σαλτάρει εντελώς και συνεχίζει και .. στέλνει.
Υ.γ. Χρηστάκη, που ξέρω πως με διαβάζεις, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ" λειτουργικά με τους προσωρινούς , ζορίζεσαι πολύ κάθε χρόνο για να τα κλείσεις λογιστικά ; 
Ναι ; Θα σου πω εγώ λοιπόν έναν εύκολο τρόπο ... σύντροφε. Πας σε έναν Εισαγγελέα και τα καταθέτεις όλα και γλυτώνεις μια για πάντα. Κυρίως από τις Ερινύες σου.
Και αν σου πουν πως έχουν τα μέσα παντού, μη τους πιστέψεις. Τώρα, στείλε πάλι ένα "χα χα χα". Σου έχω νέα για τις πολιτικές διώξεις σε βάρος μου !

Πάρτε μια καντάδα και επανέρχομαι !
Ώρε αδελφούλη μου χρήμααααααα την ώρα που ο κοσμάκης δεν έχει σάλιο !!! http://lobbystas.gr/ATTICA BANK: ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ 2.831.556,72 ΓΙΑ ΝΑ «ΠΑΡΑΞΟΥΝ» ΖΗΜΙΕΣ ΥΨΟΥΣ 700.000.000 ΕΥΡΩ PLUS !!!