Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοδιαχειριζόμενη ΒΙΟ.ΜΕ., σημεία διάθεσης προιόντων τους, ανακεφαλαίωση (τραπεζιτών) και εργατοπατέρες

Διαβάζοντας καθημερινά τις κτηνωδίες που περνάνε ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ (Κατοχικούς) νόμους, προδότες γερμονατσολιάδες, πουλημένοι και εκβιαζόμενοι από παράκεντρα ... εξουσίας, δεν μπορεί κανείς να μη σταθεί με δέος μπροστά στις ομάδες αντίστασης που λειτουργούν ανά την χώρα.  

Έτσι, την 10-12-2015, με την συμμετοχή και την υποστήριξη κόσμου αναβλήθηκε, για τρίτη φορά,ά ο πλειστηριασμός του οικοπέδου όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, το εργοστάσιο χωρίς αφεντικά. Σύμφωνα δε με ανακοίνωση των εργαζομένων "όλες οι δυνάμεις πέφτουν στην Πέμπτη 17/12 στις 11 πμ στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης όπου θα γίνει προσπάθεια να γίνει ο τέταρτη, και τελευταία σίγουρα για το 2015. προσπάθεια να πωληθεί το οικόπεδο. Καλούμε όλον το αλληλέγγυο κόσμο που αγωνίζεται να είναι εκεί!

Μαζί την ίδια ημερομηνία δικάζονται και εργάτες της ΕΛΒΟ από τον εργατοπατέρα πρόεδρο
του ΕΚΘ Γ.Τσαραμπουλίδη, γιατί τον είπαν... εργατοπατέρα. Θα πάρει και αυτός την απάντηση που του αξίζει Πέμπτη 17/12 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Βλέπε εδώ :http://biom-metal.blogspot.gr/2015/12/blog-post_10.html
Τα προϊόντα (καθαριστικά) των εργαζομένων  της ΒΙΟ.ΜΕ. τα βρίσκουμε στα εξής ανά την Επικράτεια σημεία (κάνε κλικ εδώ)

Στο αντίποδα όμως όλων των βιοπαλαιστών της χειμαζόμενης Χώρας, ας δούμε κάτι άλλο που δε σας λένε οι υπάλληλοί μας ... πολιτικοί και τα (ανύπαρκτα) ΜΜΕ την αλήθεια ! Μιλώ για την ... ανακεφαλαίωση. 

Λένε πως με τα ποσά της ανακεφαλαίωσης των τραπεζών "διασφαλίζονται οι καταθέσεις σας". Αυτό όμως είναι ΨΕΜΑ αφού, με τα ποσά της ανακεφαλαίωσης, "γεμίζουν" τον λογαριασμό των εταιρειών - τραπεζιτών με τίτλο "κεφάλαιο" που απαρτίζεται από : ίδια κεφάλαια (τους), συσσωρευμένα αποτελέσματα, αποθεματικά κλπ. Δηλαδή τον λογαριασμό των επενδύσεων των τραπεζιτών  !!!

Αντιθέτως, οι καταθέσεις σας, αποτελούν στοιχείο του Παθητικού των τραπεζών, δηλαδή είναι ποσό πληρωτέο ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα ποσά των ιδίων κεφαλαίων. Ο συσχετισμός δηλαδή, μεταξύ Ιδίων Κεφαλαίων (των τραπεζών) και των Καταθέσεων ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ προς χάριν των "μαύρων κοστουμιών" !
Πόσες ΚΑΘΑΡΕΣ και υγιείς τράπεζες θα είχαν φτιαχτεί με τα 255 δις euro που πήραν ως εγγυήσεις και μετρητά οι ... υφιστάμενες ;
Αλήθεια, τα κεφάλαια των τραπεζών ... πουυυ και πωωως χάθηκαν καθώς, άλλο τα "ίδια κεφάλαια" και άλλο οι "πιστωτές - πελάτες" ;;;; Δεν είναι αρμοδιότητα Εισαγγελίας και Κράτους μέσω επιτρόπων ο έλεγχός των τραπεζιτών και των ... θαλασσοδανείων ; Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι, τι κάνουν άραγε ; Όλα καλά ; ... Η αντιπολίτευση ;;; Καλά και αυτή ;;; ...

upd. Αύριο θα έχετε κάτι καλό που θα συζητηθεί πολύ και θα λύσει πολλές απορίες τοις πάσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου