Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Τραπεζοϋπάλληλε το νου σου !

"Σύμφωνα με τους Financial Times, το 2015 περικόπηκαν (βλέπε απολύθηκαν) πάνω από 100.000 τραπεζoϋπάλληλοι ενώ, αναμένεται συνέχεια από τις  BNP Paribas και την Barclays στις αρχές του επόμενου έτους. Επίσης, η   Ολλανδική τράπεζα Radobank ανακοίνωσε την περικοπή 9.000 θέσεων, μια ημέρα αφότου η Morgan Stanley είχε προχωρήσει στην απόλυση 1.200 υπαλλήλων. 

Επίσης, οι Barclays και ΒΝP Paribas, δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, θα παρουσιάσουν σχέδια περικοπών μόλις ανακοινώσουν τις στρατηγικές τους για μείωση του κόστους κατά 10% με 20%".

Τραπεζοϋπάλληλοι να έχετε υπόψη σας πως οι απολύσεις που γίνονται στην Ευρωπαϊκή (ναζιστική) ένωση, δεν αφορούν ... μόνο τους άλλους. Έχε υπόψη σου πως ΕΣΥ είσαι ο "άλλος των άλλων". Έρχεται η σειρά σου και μάλιστα σύντομα. 

Κράτησε στοιχεία για αλητείες. Οι  αντισυνταγματικοί νόμοι των Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που εξακολουθούν και υποστηρίζονται από τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ περί ... προσωπικών δεδομένων, όταν επιστρέψει η Δημοκρατία στην Χώρα, θα πάνε στον διάβολο. 

Κράτησε στοιχεία, ΟΧΙ για να εκβιάσεις μιας και θα είσαι το ίδιο οικτρός με τους κουστουμαρισμένους αλήτες ... Al Capone, αλλά για να τα δώσεις στην Δικαιοσύνη (όταν και Αυτή θα πάψει να δέχεται πιέσεις από κυβερνήσεις, δικηγορικά γραφεία και "παράγοντες".

1 σχόλιο:

  1. όταν επιστρέψει η Δημοκρατία στην Χώρα, θα πάνε στον διάβολο. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή