Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Οι πόρνες των τραπεζών - L’ etat c’est moi

1993 - 2002. Χρονική περίοδος κατά την οποία, όλοι, μικροί - μεγάλοι, "πραγματιστές" και μη, ώριμοι και ... ανώριμοι, παρακολουθούσαν μετ' επιτάσεως την σειρά (και τις ενδιάμεσες ταινίες) Χ-Files. 
Μια σειρά όπου το ζεύγος ενός αρσενικού μόνιμα παιδιού και της στιβαρής λογικής μα και μεστής συντρόφου του που έψαχναν να βρουν απαντήσεις σε διάφορα μεταφυσικά συμβάντα όπου, η φαντασία διασταυρωνόταν με την
ύπαρξη και η επιθυμία του "θέλω να πιστέψω" με το "δε στέκει λογικά".

Τα χρόνια πέρασαν και αισίως το 2016, 14 έτη μετά, το όλο "σενάριο" μπλέκει πλέον ξανά, ανάμεσα σε ότι διέβλεπαν και αντιλαμβάνονταν ως αλληγορία, όσοι παρακολουθούσαν ανελλιπώς την σειρά. Στην γεφύρωση ανάμεσα στα πεπραγμένα της διεθνούς Elit και στα όσα (και όπως) παρουσιάζονται στις μάζες.

Μια σειρά όπου αν εξαιρεθεί το μεταφυσικό shi-fi στοιχείο (που διερωτάται πλέον και ο πλέον δύσπιστος για πολλά αν είναι επιστημονική -ή μη- φαντασία) καταλήγει στην αέναη προσπάθεια των ψυχανώμαλων "κύκλων" να δεσμεύσουν ζωές, υπάρξεις, κοινωνίες και ψυχές. 
Με στρατόφρακτες αστυνομικές δυνάμεις (που λειτουργούν ως δήμιοι και πληρώνονται από τα θύματά τους), με την δημιουργία της σκέψης στις μάζες : "φοβήσου, τρέμε, μη σκέφτεσαι, μην ασχολείσαι. Για την ασφάλεια σου φροντίζει το ... Κράτος" την ίδια ώρα που αυτό !!! τον ... κράτος είναι ο Δήμιος. Το κράτος της ελίτ, το κράτος των μεγαλοεπιχειρηματιών, το κράτος των τραπεζιτών. 
Το "κράτος" που ξεδιάντροπα παρουσιάζονταν από τον παρανοϊκό, μονοκράτορα Λουδοβίκο τον 14ο ως : L’ etat c’est moi (το κράτος είμαι εγώ). Ενός κράτους που ουδόλως έχει σχέση με το ουμανιστικό λεχθέν του Αϊνστάιν : το κράτος είναι φτιαγμένο να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίστροφο. Το κράτος που περιγράφηκε από τον Ρωμαίο Ιστορικό Τάκιτο με το : όσο πιο διεφθαρμένο είναι το κράτος, τόσο περισσότερο νόμοι υπάρχουν. Το κράτος που αναφέρθηκε και περιγράφηκε απλά και ρητά, από τον Μάρξ ως "το κράτος είναι η εκτελεστική επιτροπή της άρχουσας τάξης". 
Το κράτος που ουδεμία σχέση έχει με το Κράτος της Κοινωνίας των Ανθρώπων, ενώ είναι απολύτως συζευγμένο με αυτό των πορνών της εξουσίας και της αενάως και απόλυτα διεφθαρμένης άρχουσας τάξης. 
Με το διεθνές κράτος των τραπεζιτών. Και όχι μόνο !
Υπάρχει άραγε λύση ; Βεβαίως, αρκεί -επί της παρούσης- να μη ξεχνάμε, ειδικά εμείς οι Έλληνες, πως έχουμε πάνω από 12.000 συνανθρώπους μας που αυτοκτόνησαν ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Elit, πάνω από 1,5 εκ/ρια ανέργων, εκατοντάδες χιλιάδων μετανάστες και ... μύριους οικονομικά παντελώς αδύναμους και φυτοζοούντες. Να μη ξεχνάμε ποίοι δημιούργησαν τα πάντα  στην χώρα μας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και ποιοι έδωσαν την χαριστική βολή στο πτώμα του Ελληνισμού (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ). Με τα εξαπτέρυγά τους όλοι αυτοί. Γιατί αναφέρω αυτά ; Διότι επίκεινται εκλογές ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου