Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Η εβδομάδα που πέρασε έκανε ξεκάθαρο τον τρόμο του καθεστώτος

Προσωπικά δεν έχω κρύψει ποτέ τις απόψεις για το πως μπορεί να λυθεί ο ζόφος που αντιμετωπίζει η Χώρα και ο Λαός. 

Θα μου πεις, ποιος Λαός ; Αυτός που πασίδηλα απουσιάζει από τα τεκταινόμενα ; Αυτός που εξακολουθεί και στέκεται αποσβολωμένος και τρεμάμενος στο σπίτι του αντί να βγει έξω και να τα κάνει όλα "Γης Μαδειάμ" ; Αυτός που εξακολουθεί μέσα στην ηλιθιότητα του να στηρίζει πρακτικές εξαφάνισης του, λειτουργώντας ως αυτόχειρας ή ως έχων το Σύνδρομο της Στοκχόλμης όπου, ο βασανιζόμενος εκφράζει αγάπη στο πρόσωπο του βασανιστή του ; Ε, ναι ! Ακόμη και σ' αυτόν τον Λαό αξίζουν τα καλύτερα δεχόμενος πως, δεν έχουμε όλοι μας τις ίδιες αντοχές και κυρίως, δεν έχουμε όλοι τα ίδια μέτρα κρίσης και σύγκρισης. 

Μέσα στην εβδομάδα αυτή είδαμε κουκουλοφόρους (;;;) που αποκαλύφθηκαν και απολογούνταν στο ένστολο πραίτορα (γιατί άραγε ;;;;)


Όπως είδαμε και την αυτονόητη -κατά πολλούς- "κρίση" στο σκιτσάκι :


Ανατρέχοντας στα της προηγούμενης έως και σήμερα εβδομάδας, παρατηρούμε την έκδηλη πλέον αγωνία των κυβερνώντων γερμανοτσολιάδων για να παρουσιάσουν το άσπρο ως μαύρο. Όμως, παρατηρούμε επίσης και την οπισθοχώρηση των προκατόχων των σημερινών (βλέπε ... αντιπολίτευση) μιας και γνωρίζουν πως, ο Λαός, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -εκτός ορισμένων χιλιάδων- λαμόγιο.


Τα "χαχα" και τα "χουχου" έχουν τελειώσει προ καιρού και ο καθένας πλέον ξέρει τι και πως πρέπει να κάνει, όσο και αν κάποιοι "παλαμιστές" θεωρούν πως θα αποπροσανατολιστεί ή πολωθεί ή/και φοβηθεί, ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ, ο Ελληνισμός.


Ποια ορίζεται ως "κρίσιμη ώρα" ; Απλούστατο ! Είναι εκείνη που, ότι συμβεί δεν θα ανακοινωθεί από τα κανάλια και δεν θα ειπωθεί από τηλέφωνα αλλά θα συμβεί ως η μόνη φυσική απόρροια της συμπίεσης του ελατηρίου της ψυχής ενός Έθνους. Τι σπίκαρες ; Αφήνω εξτρεμιστικά υπονοούμενα ; Όχι βρε γελοίε και αμόρφωτε. Αφήνω να κυλίσει στο νου σου η πιθανότητα να διαβάσεις, να μάθεις, να θυμηθείς, τι συνέβη όπου πέρασαν τα κτήνη - τοκογλύφοι. Και σήμερα πλέον δεν είναι τα παλιά χρόνια. Όταν σπάσει μια καρέκλα στον Β. Πόλο, μαθαίνεται στον Νότιο, σε κλάσματα χρόνου. Όσο και αν παλεύουν κάτι σταγονίδια για να μη μαθευτεί.

Όσον αφορά δε κάτι παρακρατικούς blogger και δημοσιοΚάφρους που θαρρούν πως θα επαναφέρουν τον ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ... βουλευτή όπως ο Καραμανλής, ως ... σωτήρα, ας μη φάνε. Έχουμε γλαρόσουπα μιας και ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ !!! Όλοι βέβαια ξέρουμε πως παρέδωσε τα κλειδιά της Χώρας στον προδότη ΓΑΠ.


Αφορμής δοθείσης του ανωτέρω επαναλαμβάνω πως, η άρνηση πληρωμής ΚΑΘΕ μορφής ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ κεφαλικού φόρου, είναι ΟΦΕΙΛΗ (έναντι του κυρίαρχου άρθρου 120 του Συντάγματος μας) του καθενός απ΄ εμάς !!!
Άρνηση καταβολής από τον ... απλό ΦΠΑ, μέχρι τα ΕΝΦΙΑ και τις ΕΙΣΦΟΡΕΣ ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, μιας και στο σύνολό τους, τα έσοδα απ' αυτά και τα συναφή πάνε σε ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και σε μιζαρισμένα καθάρματα, που ΑΚΟΜΗ χαίρονται και όχι στον Λαό που λιώνει περιμένοντας ... "κάτι" για να εγερθεί.

Επιστρέφω με οδηγίες που χρωστώ εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου