Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Panama papers. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕ

Πλέον είναι σαφέστατο στο μυαλό μου. Ξεκάθαρο. Μαζί τα φάγαμε. Κοιτάζοντας εν συντομία 345.595 αράδες (σε μια από τις λίστες) με τα ονόματα που αναφέρονται στα Panama Papers, είναι ηλίου φαεινότερο πως, μαζί τα φάγαμε. 

Μεγαλοδικηγόροι,  μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοβουλευτέεεες που μας κούναγαν και κουνάνε το χέρι, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοασφαλιστές, μεγαλοκατάσκοποι, εφοπλιστές, συγγενείς στενοί του πιο ... "γαμάτου" πολιτικού μεγάλες επιχειρήσεις, τράπεζες, τραπεζίτες βρίσκονται εντός των κατεβατών. 

Σκεπτόμουν να βάλω ως τίτλο το "ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" που μου 'πε πιο πριν Αδελφός, αλλά σκέφτηκα πως θα σοκαριστείς φίλε μου αναγνώστη και θα σκεφτείς πως είναι στις λίστες οι καστανάδες και οι τυροπιτάδες που
έπιασε το ... κράτος προ 2-3 μηνών στην Β. Ελλάδα ή/και κανένα περίπτερο στην γειτονιά σου.

Τώρα ;;;;; Τι γίνεται τώρα ;;;; Θα περιμένουμε τον Καμμένο να μας πει πως είναι μέσα στα κατεβατά και ο Σάμπι Μιωνής ή θα ψαχτούμε ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ enfant gâté της χαβούζας που λέει και ο Lobbystas ;;;;; 

Μέχρι τα νεώτερα ... νέα, πάρε ένα δείγμα ΕΔΩ και τράβα κοιμήσου ήσυχος αφού πιεις ένα φραπέ. Τώρα που είναι ακόμη φθηνό το ΦΠΑ .... Και που σαι ; Μη πεις : "εντάξει αυτός, ... οk" γιατί θα σου πέσει βαριά η συνέχεια !!!!


upd. πονηρέψου ρε δόλιο λίγο ακόμη διαβάζοντας αυτό ΕΔΩ και συνειδητοποίησε επιτέλους για ποιο λόγο σε όοοολη την υφήλιο παραιτούνται, συλλαμβάνονται ΠΛΗΝ της Ελλάδας !!!!  Όρθωσε ανάστημα επιτέλους, σήκωσε πυγμή και απαίτησε την ζωή σου ρε παιδί μου !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου