Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Ψυχολόγος ταράνδων. Imf speaking

Αυστηρή προειδοποίηση στους Βρετανούς πολίτες απηύθυνε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ-IMF), σύμφωνα με την οποία, αν ψηφίσουν αρνητικά στο Δημοψήφισμα για την παραμονή τους στην Ε.Ε. θα υπάρξει πτωτικός πανικός στο χρηματιστήριο τους, με καταβαράθρωση των μετοχών τους καθώς και με άμεση πτώση των τιμών του ακινήτων τους.

Εδώ βεβαίως γεννάται η εξής απορία. Ποιος τα λέει αυτά ; Το ΔΝΤ, το ξοφλημένο εδώ και χρόνια ΔΝΤ το οποίο ανέκαθεν διοικούνταν από άτομα του κοινού ποινικού Δικαίου και έχοντα άμεσες σχέσεις με ότι χούντα, ξέπλυμα και μπουγάδα μαύρου χρήματος υπήρχε ανά την υφήλιο. Το ΔΝΤ, που αν δεν υπήρχε ο σύγχρονος Εφιάλτης της Ελλάδος, ο προδότης Γιώργος Παπανδρέου, θα είχε κλείσει. Λουκέτο !!!

Συνδυάζοντας τα δύο ανωτέρω και με δεδομένο πως το Μega channel έχει οικονομικά θέματα, μήπως θα ήταν καλά να χρηματοδοτήσει (το ΔΝΤ) την μετεγκατάσταση του Mega στο Ηνωμένο Βασίλειο έτσι ώστε να ... φωτίσει τους εκεί, όπως ... φώτισε και τους Έλληνες, επί έτη και έτη ; 

Μήπως θα ταν καλά να πάρει μαζί του (το mega) και όλο το "πλέγμα" ... bloggers και δημοσιοκάφρους παρακρατικών και τρομολαγνικών ... δημιουργικών σταγονιδίων, που θα κάνουν τους Εγγλέζους να χεστούν από τον φόβο τους, όπως οι εδώ κάτοικοι ; Μήπως να πάει και ο τσιπροκαμμένος έτσι ώστε, αν βγει στο δημοψήφισμα : "φεύγουμε" να το μετατρέψουν σε "μένουμε" ;

Και τώρα η ώρα του παιδιού. Μετά τον τάρανδο που έγινε λογιστής γιατί είχε κόμπλεξ κατωτερότητας, έρχεται στις οθόνες μας η νέα "αμερικανία" όπου, ο υποχόνδριος οργίλος λογιστής, πήρε τα όπλα για να ξεκαθαρίσει (τα του οίκου του).


 
p.s. Πολάκη, όλα καλά ; Τι έγινε με τον Γιαννόπουλο ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου