Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Attica bank 18-5-2011 Τακτική Γ.Σ. εργαζομένων. Έκθεση Αντώνη Μπαλαγιάννη

Εις το όνομα της Διαφάνειας και του Δημοσίου Συμφέροντος αναρτάται το κατωτέρω το οποίο, διανεμήθηκε από τον (τότε) υπάλληλο της Attica bank και συντάκτη της Έκθεσης Αντώνη Μπαλαγιάννη, σε πλέον των 250 παρισταμένων μελών - εργαζομένων στην Γ.Σ. μελών του Συλλόγου Εργαζομένων της Attica bank. Μεταξύ αυτών και εις εμέ, που ναι μεν είχα απολυθεί από την 18-1-2011 αλλά Καταστατικά είχα το δικαίωμα να παρίσταμαι αλλά και να μιλήσω. Όπως και έπραξα.

Προσθέτω δε πως, μετά την διανομή του κατωτέρω (που υπάρχει και εδώ σε μορφή pdf) o Αντώνης Μπαλαγιάννης, ανέλυσε και προφορικά την έκθεσή του για τα οικονομικά του συλλόγου Εργαζομένων της Attica bank, προσθέτοντας μεταξύ των άλλων και αναφέροντας και τα ονόματα των ετέρων 2 ελεγκτών του, γεγονός για το οποίο υπάρχει και σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο.

Τα οικονομικά του Συλλόγου κατά την περίοδο 1-5-2010 έως 30-4-2011 ελέγχονταν από 3 ελεγκτές - εργαζόμενους της Attica bank. Από τον Χρήστο Μάραντο, (τότε) διευθυντή
λογιστηρίου, Νίκο Δαβίδ υποδιευθυντή (τότε) του Εσωτερικού Ελέγχου και τον Αντώνη Μπαλαγιάννη, (τότε) υπάλληλο.


Υ.γ. 1. Ναι !!! Η έκθεση διανεμήθηκε από τον Αντώνη Μπαλαγιάννη την ίδια μέρα που ο -τότε- εργατολόγος του Συλλόγου Εργαζομένων της Attica bank με "έλουσε" όταν του είπα : "δε θέλω να σου μιλήσω".


Υ.γ. 2 : Ναι. Οι έτεροι 2 ελεγκτές των οικονομικών Μάραντος και Δαβίδ του Συλλόγου Εργαζομένων της Attica bank είναι εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας σε βάρος μου για τις μηνύσεις και τις αγωγές που μου κατέθεσαν (και δυνάμει των οποίων με απέλυσαν χωρίς να περάσω από Πειθαρχικό Συμβούλιο) από την Διοίκηση της Attica bank.

Υ.γ. 3 προσωπικά δεν διαθέτω αλλά ούτε κανείς στον κύκλο μου δεν μου διαθέτει να οδηγώ porsche cayenne, όχημα το οποίο ... αναφλέγεται ευκόλως. Επίσης προσθέτω πως κυκλοφορώ με ποδήλατο ή/και με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και μάλιστα χωρίς "συνοδεία".
Επανέρχομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου