Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Μανδάμ Νουί, ξέρεις να κάνεις και σκορδαλιά ;

Πριν μεταφέρω το κάτωθι θέλω να δηλώσω, να ξεκαθαρίσω και κυρίως τονίσω πως, ΝΑΙ είχα απορία για την αναγνωσιμότητα συγκεκριμένων αναρτήσεων. Συγκεκριμένων και από συγκεκριμένη μεγάλη "γωνιά" της Γης. Επειδή όμως σημαντικότατος τομέας στην ζωή μας είναι οι φίλοι μας, όλα πλέον μπήκαν σε τάξη. 

Σημείωση : Συμπατριώτη Αναγνωστόπουλε, επικοινώνησε μαζί μου. Έχουμε πάρα πολλά να πούμε για μερικούς ... δικηγόρους που ξεφτιλίζουν τον όρκο τους και βυσσοδομούν πάνω στο Δίκαιο. Είτε έχουν αδέλφια στην ιεραρχία της Δικαιοσύνης είτε όχι. 
Έχω και κατέχω διάφορα, αρκεί αυτά να πάνε  Εκεί που πρέπει και Εκεί που έχουν κότσια και λειτουργούν ως Λειτουργοί και όχι ως δημοσιουπαλληλάκια που δέχονται πιέσεις για να θάψουν στοιχεία
εκατοντάδων εκατομμυρίων, μόνο και μόνο για να την γλυτώσουν εγκληματικές οργανώσεις από πολιτικά ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ και τραπεζίτες νταβάδες τους.

Πάμε τώρα σε κάτι άλλο μιας και το έπιασε το "άοκνο μάτι" του Αδελφού μου. Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο του Banking news, που αναλύει την άποψη από το ίδρυμα οικονομικών ερευνών Bruegel για το τραπεζικό σύστημα : "...Στις αρχές Μαρτίου 2016 ο SSM ξεκίνησε  έλεγχο της Attica Bank για τις πιθανές παρατυπίες στις προσπάθειές συγκεντρώσεως κεφαλαίων ..." Εδώ λοιπόν γεννάται μια απορία. Η κυρά Νουί, ότι "βρήκε και βεβαίωσε" τα είπε καλά ή τσου ; Και ρωτώ καθώς -όσα βρήκε η μανδάμ-, δεν κολλάνε με όσα ξέρω-ξέρεις-ξέρει-ξέρουμε-ξέρετε-ξέρουν.
 

Επιστρέφω. Και σου υπόσχομαι συγκίνηση μεγάλη. Μέχρι τότε διάβασε και τον Άρχοντα Lobbystas να μαθαίνεις μπαλίτσα δικέ μου για να ξέρεις τι σου γίνεται στο εκπληκτικό (μεταξύ Σταθάκη - Κατσέλη - Πικραμένου - Κανελλόπουλου), :  http://lobbystas.gr/ΤΙ_ΛΕΤΕ_ΡΕ !!! Έτσι θα καταλάβεις και γιατί νιώθουν πως είναι στο απυρόβλητο !!!! Όλα τους !!!

upd. και για να ... γελάσεις, πάρε και τον ... κορυφαίο τραπεζίτη (ΤΟΥΣ) -λιώμα στο ποτό- για να καταλάβεις ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!!! ... Ευρωπαϊστή μου ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου