Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήρια Θανάση της Attica bank. Και εις ανώτερα και πάντα με το καλό για το καλό.

Θανάση διάβασα χθες στο makeleio στο fimotro και στην naftemporiki την επανεκλογή σου στο Δ.Σ. της attica bank. Μιας και έχουμε καιρό να μιλήσουμε Θανάση, από την 18-1-2010 όπου στο γραφείο σου παρουσία και τρίτων είχαμε μια συζήτηση που τελείωσε με την ρήση σου : "περάστε έξω από τα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων της attica bank κύριε Κανελλάκη", ενόσω είχα έλθει -αρχικά- να σου ευχηθώ για την ονομαστική σου εορτή και για να πούμε ορισμένα για τα της τράπεζας. 

Μερικά που δε μπόρεσα να στα επαναλάβω την 18-1-2011 (ανήμερα του Αγ. Αθανασίου ξανά) μιας και μου ήλθε η απόλυση στο σπίτι με δικαστικό επιμελητή (γι αυτό θα επανέλθω Θανάση ΚΑΙ Καρατζά) παραθέτω την δήλωσή σου : 

Θανάση, με όλη την εκτίμηση σου προτείνω (και έχω μαρκάρει) 2 λέξεις που δεν ακούγονται καλά. Ειδικά σε τέτοιους καιρούς που ζει η Χώρα και ο Λαός. Το "παιχνίδι" & το "στοίχημα" δεν δίνουν αίγλη. Αντιθέτως. Μόνο πάθη, χρέη και κακιά συμπεριφορά. 

Με αγάπη στο λέω. Και σου εύχομαι να πετύχεις την υπογραφή της νέας σύμβασης, όπως
είχες επιτύχει και παλαιότερα. Ενδεικτικά Θανάση βάζω ένα ενσταντανέ με τις "ΠΑΡΟΧΕΣ" :


ενώ, η πλήρης -τότε- σύμβαση εδώ.

Χάρηκα Θανάση για την επανεκλογή σου όπως είχα χαρεί και για τον Χρήστο Μάραντο που του έφτιαχνες την γραβάτα , τον -τότε- διευθυντή λογιστηρίου, που δεν πρόλαβα όμως να τον συγχαρώ όταν πήρε προαγωγή 2-3 24ωρα μετά την απόλυσή μου, μιας και είναι και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας μου στα δικαστήρια. 

Εντάξει Θανάση, ξέρω. Και δε περιμένω να μου φτιάξεις την γραβάτα, μιας και ποτέ δεν ήμουν στο ΠΑΣΟΚ. Τι εννοώ ; Ορίστε εδώ το "σοσιαλιστικό κυλικείο Νέας Φιλαδέλφειας" με τον Χρήστο και στην φωτογραφία εσύ, παρακαθήμενος των Τσοχατζόπουλου, Παπουτσή, Γαμβρίλη κλπ όπως εσύ :


Αλλά δε πειράζει. Θα ζήσω και έτσι. Εκτός κι αν, εκλεγώ σε επόμενο Δ.Σ. της τράπεζας

Ευχές για υγεία και τα καλύτερα. Που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου