Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Ρουμελιώτη, Πανταλάκη, Ρίζο ΚΑΙ Σταθόπουλε, για κάντε λιανά την βεβαιότητα (σας) για την έκβαση της δίκης

Διάβασα το Δελτίο Τύπου της Attica bank με το πόσο καλά πάνε πλέον όλα και χάρηκα τόσο πολύ που είπα να διαβάσω και τα επιμέρους. Αυτά που περιλαμβάνει η Έκθεση στο : Ενδιάμεσες Συνοπτικές Καταστάσεις Attica bank 31-3-2017.

Παρατήρησα λοιπόν την έκφραση : Με βάση όσα προεκτέθηκαν παραπάνω, εκφράζεται βεβαιότητα για την τελική έκβαση της δίκης.

Βεβαιότητα για την έκβαση της Δίκης ; αναρωτήθηκα. 
Από που και ως που να προκύπτει αυτή η "βεβαιότητα" ;

Ε, ναι σκέφτηκα. Μια Τράπεζα, ειδικά όπως η Attica bank, που έχει 7 τέως (;;;) συνεργάτες και συμβούλους της στην σημερινή ... κυβέρνηση (βλ. Δραγασάκης, Κατρούγκαλος, Πετρόπουλος,
Σπίρτζης κ.λπ.) δε μπορεί να μην έχει "βεβαιότητα" ... 


Θέμα για το οποίο έβγαλε και σχετική ανακοίνωση (βλέπε εδώ) ο τιτάνας του συνδικαλισμού και πρόεδρας του συλλόγου Εργαζομένων, Αθανάσιος Σταθόπουλος :Πόση βεβαιότητα είχατε άραγε όταν μου καταθέσατε 20 μηνύσεις και αγωγές (μαζί με την αιχμή του δόρατος σας, τον (τέως) γενικό δ/ντή οικονομικών Χρήστο Μάραντο και μου ζητούσατε ένα σκασμό εκ/ρια ; (βλέπε σχετικά εδώ τις αγωγές της Attica bank σε βάρος μου). Για εκείνες του Μάραντου, θα επανέλθω.
Μετά απ΄ όλα αυτά αναρωτιέμαι ρε γαμώ το, ποιος Πολίτης ανά την Υφήλιο μπορεί να έχει βεβαιότητα για την έκβαση μιας Δίκης, πλην των Τραπεζιτών !
----------------------

Υ.γ. Ρε παιδιά (του τίτλου) έχω και άλλη μια απορία.
Από που άραγε μπορεί κανείς, στο πνεύμα της Διαφάνειας, να αντλήσει στοιχεία για τις πεπραγμένες κινήσεις του Διαχειριστή ή του Εντολέα ή των όποιων εμπλεκομένων, στις αγοραπωλησίες των "κινητών τίτλων - μετοχικούς τίτλους" για λογαριασμό του ΛΑΚ ;;; 

Δηλαδή, να δούμε και εμείς οι πληβείοι τι μετοχές αγοράζονταν (ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ασφαλιστικό κεφάλαιο ΛΑΚ) και σε τι τιμή κτήσης.
Από την ΕΤΕ ΑΕΕΓΑ άραγε που είχε και τμήμα ανάλυσης ανάληψης κινδύνου ή από κάποιον/ους που το έπαιζε/αν Ινστρούχτορες και τα πάντα (ΠΑΣΟΚικά) γνωρίζοντες ...

Μπας και αγοράζονταν μετοχές ρε παιδί μου όπου, ενώ στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου είχαν 24-26 cents, εκείνες αγοράζονταν στα 30 μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) ...
Εκτιμώντας πως οι Εργαζόμενοι θα θέλουν να ξέρουν που πήγαιναν τα χρήματα τους (επανεπένδυση, μέρισμα κλπ), καθώς και τα όποια κέρδη (επί των "καλών" παλαιών ημερών) και από που προήλθαν οι ζημίες (επί των "κακών" προσφάτων ημερών).

Που θα πάει ; Κάποια μέρα, οι Λειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα ρωτήσουν και εκείνοι όσα αναρωτιόμαστε και εμείς !
Τι είπατε ; Ερωτούν ήδη και μάλιστα εντόνως ;