Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ρε πως περνά ο χρόνος. Σαν τις προσωρινές οικονομικές καταστάσεις, ένα πράγμα.

Ήταν χαράματα της 5-7-2016 όταν ΙΧ όχημα ΙΧ με 48χρονο επιβαίνοντα, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Αγ. Νικολάου στην Κόρινθο.
 
Ο 48χρονος που κατάφερε να βγει μόνος τους από τη θαλάσσια περιοχή μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Πέρασαν από τότε τριακόσιες εξήντα κάτι ημέρες (σ.σ. δεν είμαι λογιστής για να κάτσω να τις μετράω) και ακόμη δεν μάθαμε :
  1. Αν ο άνθρωπος ήταν ένας ρακοσυλλέκτης ή ένας γενικός διευθυντής οικονομικών μιας τράπεζας. 
  2. Αν όταν βγήκε μόνος του από την θάλασσα ήλθε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. για να επιληφθεί του θέματος ή αν ζήτησε από όσους ήταν στην παραλία, ΝΑ ΜΗ ΚΑΛΕΣΟΥΝ περιπολικό. 
  3. Αν πήγε τσάρκα μόνο στο νοσοκομείο ή αν νοσηλεύτηκε για 2 ημέρες. 
  4. Αν ήταν πίτα στο μεθύσι -και καταγράφηκε από το νοσοκομείο- ή αν ήταν στενάχωρος που έχασε στο παρακείμενο Καζίνο (και ντίρλα στο ποτό).
  5. Αν έπεσε μόνος του ή αν τον πέταξαν στην θάλασσα.

Επίλογος. Αν ήταν φτωχαδάκι έχασε μόνο ένα ΙΧ, αλλά, σκέψου ρε παιδί μου, να ήταν γενικός
οικονομικός δ/ντής τράπεζας και, μετά απ΄ αυτό το συμβάν  να τον ώθησαν σε "go home" χρυσώνοντας του το χάπι με το : πάρε μια εθελούσια και δίνε του μιας και η τράπεζα κλείνει όπου να 'ναι.

Μα και έτσι να είναι, εύχομαι να σκέφτηκε (;;;), μετά την βύθιση του προηγούμενου ΙΧ του, να αγοράσει ένα ΙΧ  Opel που έχει και σύστημα Opel onstar που, αν απογειωθείς ή αν βυθιστείς, ή αν στουκάρεις σε καμία χιλιάδα τοίχους, καλεί αυτόματα την "μαμά" εταιρεία (και τις κάβες της γειτονιάς για να μη σε περιμένουν για λίγο καιρό) για το πρόβλημα.

Ρε, λες να έκανε καμία μαλακία (πέραν των υπολοίπων) και να πήρε Opel μεν, αλλά μεταχειρισμένο δε και να μη έχει Opel onstar ; Μπααααα. Δε μπορεί να είναι τόσο τσίπης. Εκτός και αν τα τρώει όλα του τα λιανά στο τζόγο και στα ξίδια και γι αυτό να τον έφτυσαν ΚΑΙ τα αδέλφια του !

Υ.γ. Ρε συ !!! Λες να τον βόλεψαν προσωρινά σε καμία εταιρεία σαν αυτές που "κρύβουν - ξεπλένουν - μαγειρεύουν" όπως λέει και η εφημερίδα και μετά να το στείλουν να ελέγξει την τράπεζα που ήταν και όσα είχε ... συντάξει προ καιρού ο ίδιος ;;; Μπαααα. Μόνο η ΠΑΣΟΚίλα τα έκανε αυτά. 

Δε γίνονται αυτά σου λέω. Ή μήπως γίνονται και από την νεοΠΑΣΟΚίλα ;

Ευτυχείτε. Συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου