Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Επανάληψη. Αρκούν σε μια τράπεζα 8 ώρες για να ελεγχθεί η πορεία και η προέλευση 3 εκατ. € ;

Προς πάσαν Νόμιμον Αρχήν.

 

 

Λόγω της κλήτευσης σε απολογία του μάρτυρα Κυριάκου Τόμπρα στην προανακριτική της Βουλής, για την υπόθεση "κατασκευαστική CCC, Καλογρίτσας, Attica bank" και του "κωλύματος" που επικαλέστηκε ο Καλογρίτσας για να δώσει κατάθεση, επαναλαμβάνεται η θεμελιώδης ερώτηση :

T-17. Κυριάκο Τόμπρα, έχω απορίες για τα 3 εκατ €

Σχόλιο :

Δεν θα ήταν κακό ΑΝ καλούνταν και μια συστοιχία από στελέχη τραπεζών, κατά προτίμηση συνταξιούχοι έτσι ώστε να μην έχουν τον φόβο της απόλυσης, για να πουν και να τεκμηριώσουν ΑΝ αρκούν ελάχιστες ώρες για να βρεθεί και διαπιστωθεί το ξέπλυμα χρήματος, αν υπάρχει. 

Ειδικότερα όταν διαμεσολαβούν  και μεσολαβούν τράπεζες και "καλοθελητές" από διαφορετικές χώρες και εντολείς και παραλήπτες από διαφορετικές χώρες.   

 

Υγ. Τραπεζίτη Δημόσιο Ταμείο ΤΜΕΔΕ, έστειλε ποτέ μέλος σου χρήματα στο εξωτερικό ή περίμενε από το εξωτερικό και του αρκούσαν 8-10 ώρες για να διαπιστωθεί από την τράπεζα η καθαρότητα ή μη, της πράξης ;

Πάντως, προσωπικά (όπως και πολλοί συνάδελφοι), μετά από 30+ χρόνια στο χρηματοοικονομικό σύστημα,  θεωρούμε πως ούτε μια εβδομάδα δεν αρκούσε ...


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου