Κυριακή 18 Απριλίου 2021

"Ταμία", δεν μαζεύεις τα κοπρόσκυλα σου μιας και σήκωσαν αυτιά ; (προς 2 κατευθύνσεις). Κακό χωριό τα λίγα σπίτια

Α) κατεύθυνση

5-6 χρόνια πίσω, ένας είχε πει : γιατί δεν φτιάχνεις ένα κόμμα με τίτλο "αντιτραπεζικό κόμμα" ; 

Η απάντηση ήταν :

θα το χρηματοδοτήστε ;

Η απάντηση - ερώτηση αυτή τέθηκε αβίαστα διότι, λίγο καιρό πιο πριν από τότε, η ίδια ερώτηση είχε τεθεί και από άλλον "καλοθελητή", όπου τότε έμεινα με απορίες. Τη δεύτερη φορά όμως όχι.

Το θυμήθηκα μιας και αυτή η πρόταση τρίτωσε. Πρόσφατα. Πρόσφατα όπου απαντήθηκε "μας βλέπεις να πέφτουμε σε λάκκους ;". 


Β) κατεύθυνση

Παιδί για όλες τις δουλειές, μάζεψε το νεότευκτο ραμολί ... γκομενοκοπρίτη σου που, όχι μόνο "σηκώνει αυτιά", αλλά ταυτόχρονα βιάζει την Κοινωνία με απειλές προς όποιον μιλάει ή προς ότι δεν του αρέσει, ευελπιστώντας και ονειρευόμενος πως θα γίνει Ταμίας στη θέση του Ταμία, μέσα από τη σπορά "γνώσης" και τρόμου.  

 

Αυτάααα

 

Υστερόγραφο
να σας πάρουμε τα ούρα
ή τον σφυγμό ;

Ευελπιστώντας πως δε θα χρειαστεί να περάσουμε κι άλλα στην καρτέλα "η Δικαίωση", άλλα για τα οποία ΕΜΕΙΣ τηρούμε εκεχειρία, ΕΣΕΙΣ φροντίστε να μαζέψτε τους κοπρίτες σας, μιας και αποδεδειγμένα δεν είμαστε άνθρωποι που κρατάμε "μέσα μας" όσα γνωρίζουμε, όπως έκαναν Σωκράτηδες, Γιώργηδες και Τζώρτζηδες ... και μιας και ορισμένοι "σήκωσαν αυτιά", όπως ακούγεται στην πιάτσα και μιας και "γυρίζουμε και μυρίζουμε" (βλ. μαθαίνουμε συνεχώς και άλλα).
 
Και το κάνουμε διότι, επίσης αποδεδειγμένα, αυτό το μικρό blog έχει ευήκοα ώτα ΕΚΕΙ που χρειάζεται και πρέπει και μοιράζει εγχώρια και εξωχώρια γνώσεις, μπας και χρειαστούν ...
 
 
Γεια χαρά 'νταν και κουκιά μπαγλάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου