Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ναι χαιρόμαστε διότι, ΞΑΝΑ, είχαμε δίκιο και βοηθήσαμε άλλη μια φορά την Ελληνική Κοινωνία

Τι απέγινε με την καταγγελία στον ΔΣΑ για τα "δικηγορικά γραφεία Σιούφα-Ευτυχίδου" ;

 
 
Πρόλογος
Από 13-2-2019 είχαμε έτοιμο το εις τον υπότιτλο ερώτημα μαζί με κάποιο κείμενο. Όμως, για διάφορους λόγους (βλέπε ΚΑΙ πηγές μας) που δεν θα κάνουμε το χατίρι σε ορισμένους να τις αναφέρουμε, το κρατήσαμε, όπως "κρατήσαμε" χρονικά και την παρούσα ανάρτηση.

Κυρίως θέμα (εμπλουτισμένο και με σύγχρονο υλικό)
Εν συνεχεία του Τραμπουκισμός από δικηγορική εισπρακτική Ευτυχίδου. Κοινοποίηση στον ΔΣΑ (ηχητικό) που αποτελούσε μια άριστη πηγή-εφαλτήριο απονομής Δικαιοσύνης για οιονδήποτε Δικαστή, ανάρτηση που συνοδευόταν (όπως προαναφέρεται) από σχετικό ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ μάρτυρα - ηχητικό, πηγή - εφαλτήριο που απεστάλη ΚΑΙ στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ), αλλά εκείνος (ο ΔΣΑ) το ... απέκρουσε (βλέπε κατωτέρω σχετική φωτογραφία)
 
Όταν οι servers του ΔΣΑ "δεν μπορούν" να παραλάβουν κάτι που καίει όλον τον Ελληνισμό ...

 
 
Κι αυτό παρά την "άποψη" των δύο ... δικηγορικών γραφείων πως με την ποινή που τους επιβλήθηκε "προκαλείται ανεπανόρθωτη ζημία στο κύρος ( ;;; ) και της εταιρείας των Σιούφα - Ευτυχίδου" και -παράλληλα- πως τάχα "οι εταιρείες αυτές απαξιώνονται στα μάτια του κόσμου" (λες και ο κόσμος υπολείπεται τους δημίους του. 
 
Επίλογος - Στο δια ταύτα
το παρόν θα το περάσουμε και αυτό στην καρτέλα Η Δικαίωση.
 

 
Γιώργος Θ. Κανελλάκης, Μνήμων, Επιστάτης
 
 
Σημείωση : αν άνθρωπός τις θελήσει να συνδυάσει το παρόν ΚΑΙ με το υστερόγραφο της προηγούμενης ανάρτησης μας, (βλέπε εδώ), ίσως να μη κάνει λάθος.  
Αν πάλι, άνθρωπός τις θελήσει να εκφράσει την απορία : γιατί καθυστερήσατε τόσο πολύ (5 ημέρες) αυτήν την ανάρτηση, η απάντηση είναι : διότι τα καλύτερα έρχονται.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου