Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ddos. Μιας και μετά τα cds, τον covid, τα παράγωγα, έμαθες και το Ddos


 Η επίθεση που δέχθηκε η ελληνική κοινωνία μετά τα τέλη του 2009, ήταν ανηλεής και πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Τόσο από το ΔΝΤ αλλά και από τους «συμμάχους» της Ε.Ε.

...............

Επίθεση που είχε να κάνει με την εκμηδένιση κάθε ικμάδας πολιτισμού και ανδρείας αυτού του δύσμοιρου λαού που κινείται ανάμεσα σε ψυχοφάρμακα, πιστολιές, μαχαιριές, νταηλίκι, ξίδια, καφεδιά, κινητά τηλέφωνα και αραλίκι.

...............

Το αποτέλεσμα ήταν εκ προοιμίου δεδομένο και σίγουρου αποτελέσματος. Ο περίφημος

ελληνισμός που ... ο σβέρκος του ζυγό δεν υπομένει, λύγισε τελείως. Απόκαμε, όπως λέμε στην Ήπειρο. Εξουθενώθηκε και έσβησε ανάμεσα σε «αλήθειες» επιστημόνων, λογιστών, ιατρών και δανειστών ...

.................

Και σαν να μην έφταναν όσα περάσαμε στα πρώτα χρόνια των μνημονίων (που εξακολουθούμε και είμαστε εντός, ότι φανφάρες κι αν λένε κάποια ... κόμματα, ήλθαν και οι επιθέσεις Ddos στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς.  

 

Ήταν όμως επίθεση Ddos attack ; 

Θα μπορούσε στην πραγματικότητα να μην ήταν επίθεση Ddos αλλά να είναι ένα ακόμη πείραμα για το πως συμπεριφέρονται και ανταποκρίνονται οι νεαροί μαθητές στο υπέρμετρο στρες που προκαλεί η πολύωρη αναμονή και η πιθανολόγηση αναβολής των εξετάσεων ; Θα μπορούσε να είναι ένα είδος ψυχολογικού πολέμου στα παιδιά, για να επιβεβαιωθούν οι όποιες πιθανολογήσεις ... επιστημόνων. Ειδικά στους καλούς μαθητές !

Τυχαία επιχείρησε να αυτοκτονήσει 16χρονο κοριτσάκι στα Φάρσαλα ;


Θα φανεί. Και μάλιστα σύντομα, αν κρίνουμε από την χλιαρή αντίδραση κρατικών λειτουργών - ειδικών του χώρου της διακυβέρνησης του internet, απέναντι στο δελτίο Τύπου του ελληνικού κράτους που επικαλούνταν το Ddos. 

 

Αλήθεια, τι έκανε το Ελληνικό κράτος για να ασφαλιστεί και να προστατευτεί από τις επιθέσεις Ddos αφ' ότου στα τέλη Νοεμβρίου 2022 δέχθηκε και τότε μια μεγάλη επίθεση με γεωγραφική προέλευση την Ολλανδία ;


Τμήματα αλληλογραφίας του .......  .............

Σημ gkanellakis.blogspot.com : δεν "δίνουμε" ΠΟΤΕ τις πηγές μας, τον κόσμο μας, τους συναγωνιστές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου