Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Γιάννη Στουρνάρα, η Λαγκάρντ σε λέει ψεύτη. Απαράδεκτο. Να την μαλώσεις γιατί γελάνε και τα τσιμέντα μαζί σου


 

 3 Απρίλη 2023 ο γίγαντας της τραπεζικής Γιάννης Στουρνάρας δήλωνε στο Πρώτο Θέμα: «Είμαστε σίγουρα κοντά στο τέλος του ράλι της αύξησης επιτοκίων δανεισμού» προσθέτοντας και κάτι λεξούλες ακόμη και αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αυξήσει ακόμη λίγο τα επιτόκια κατά 25 μονάδες (σ.Επιστάτη 0,25%) μέσα στο έτος και πιθανότατα από το 2024 αυτά θα αρχίσουν να υποχωρούν. 

 

 Μερικές ώρες μετά, η da capo της Ευρωπαϊκής ναζιστικής τραπεζικής, η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωνεΜην περιμένετε παύση στις επιτοκιακές αυξήσεις

 

Από την αντιδιαστολή των δύο ... κορυφαίων ... αρίστων τραπεζιτών, μπορείτε να βγάλετε

συμπέρασμα για το αν θα πρέπει να εμπιστεύεστε όσα σας λένε στα κανάλια της τηλεόρασης τραπεζίτες, ειδήμονες, επαγγελματίες και πελατάκια της ... πολιτικής, στα τηλεοπτικά τους spot.  


Γιάννη Στουρνάρη, να την μαλώσεις την Λαγκάρντ. Όχι μόνο γιατί μέσα σε λίγες ώρες σε βγάζει παραμυθά, αλλά και διότι έτσι που το πάει, δεν θα σε πιστεύει κανείς όταν μιλάς και για αναβάθμιση σε επενδυτικές βαθμίδες στο ελλαδιστάν.

 

Και μη το ξεχάσω. Εσύ συμπολίτη που έχεις δάνειο, ξέρεις τι θα πρέπει να περιμένεις ότι θα πάρεις ... Αν δεν ξέρεις, κάνε κλικ εδώ.


Επιστάτης

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου