Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Τι κι αν πέρασαν 3 χρόνια ; Η ασχήμια, η ηλιθιότητα και η διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος συνεχίζεται, από τον δήμαρχο Αθηναίων

 Ενώ  ξανά-αναμορφώνεται ο "μεγάλος περίπατος" στην
οδό Ακαδημίας, με τα λεφτά των άλλων (*) ...

  

Η νέα ... αναμόρφωση του Μεγάλου Περίπατου

Προ τριών ετών, στο Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας aka o Μεγάλος Περίγελος της Αθήνας, παρουσιάζαμε τη άποψη ενός αρχιτέκτονα για τον επονομαζόμενο ως "μεγάλο περίπατο" του δήμαρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. 


 

Έκτοτε Τι κι αν πέρασαν 3 χρόνια ; Η ηλιθιότητα και η διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, λες και δεν υπάρχει αύριο για όσους κάνουν ότι ... κάνουν. 

 

Το τραγικό είναι πως, ενώ αρχικά το προυπολογισθέν κόστος του ... μεγάλου περίπατου στην οδό Ακαδημίας -στο κέντρο της Αθήνας- ανερχόταν στα 2 εκατομμύρια ευρώ, με στοιχεία 5/2022 ανήλθε στα 22,4 εκατομμύρια ευρώ.  

 

Και σαν να μην έφτανε αυτή η διασπάθιση δημοσίου χρήματος, σαν να μην έφταναν


τα ... μεγαλόπνοα σχέδια ενός γόνου που παίζει με τα Τέλη και του φόρους των Αθηναίων Δημοτών που υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα κόστισε περί τα 22,4 εκατομμύρια ευρώ, εκείνος, αυτές τις ημέρες επανασχεδίασε και εφαρμόζει νέες ... αλλαγές που προφανώς θα κοστίσουν ΚΑΙ αυτές, επιπλέον αρκετά εκατομμύρια. 

 

* Και ποιος θα πληρώσει ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ τις ... αλλαγές ; Μα όπως πάντα, ο "γνωστός μαλάκας". Ο Έλληνας φορολογούμενος που ως άλλο μόνιμο θύμα δεν μιλάει, δεν αντιδρά, δεν φωνάζει : άσε κάτω τα λεφτά μας ρε !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου