Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Βαγγέλη αν υπήρχε ισότητα ένας πολιτικός σαπιοκοιλιάς δεν θα απαιτούσε ένα εκατομμυρίο+

UPD. Απολαμβάνοντας την συντροφιά μου και τον καφέ μου κάπου στην ΒΑ Αττική, δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι ώριμων ανθρώπων που συζητούσαν. Θέλοντας και μη άκουγα άκουγα Βαγγέλη μιας και οι συγκεκριμένοι μιλούσαν loud and clear. Όπως κάνεις κι εσύ Βαγγέλη.

 

-άντρας ακούει το τηλέφωνό του να χτυπάει και μονολογεί : ... όπα, είναι ο ... (σ.σ. είπαν ένα παρατσούκλι, όνομα, επώνυμο, δεν ξέρω ακριβώς. Πάντως είπαν ένα ουσιαστικό ή επίθετο που παρέπεμπε σε "καπέλο").

Κάτι λέει στο τηλέφωνο και μετά από λίγο το κλείνει.

- άντρας : αυτό το παιδί στην Attica bank έχει κότσια. Θυμήθηκα τότε που μπήκε ο χοντρός (σ.σ. είπε το όνομα του χοντρού) στο γραφείο του και του ζήτησε επιτακτικά να του εγκρίνει - να απαιτήσει έγκριση από τη διοίκηση ένα δάνειο 1.000.000 € ; 1.200.000 € ;

- γυναίκα : σοβαρά ; και τι έγινε ; 

- άντρας : φύγανε καρέκλες και γραφεία στον αέρα αφού ο ... (σ.σ. ξανά το ίδιο ακατάληπτο ουσιαστικό - επίθετο) του πέταξε καρέκλες και τραπέζια λέγοντας του : δεν πα να γαμηθείς που θα έλθεις εδώ να με φοβερίσεις και να με απειλήσεις αν δεν σου δώσω το δάνειο ; Άντε γαμήσου και εξαφανίσου από το γραφείο μου και μην ξαναπατήσεις εδώ μέσα.

 

Βαγγέλη συγχύστηκα. Ταράχτηκα. Δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι γίνονταν τέτοια πράγματα σε μια τράπεζα και ειδικά στην Attica bank.  


Βαγγέλη στα γράφω αυτά μιας και διάβασα την χθεσινή σου δήλωση για τα Χωρικά ΜΑΣ Ύδατα στο Αιγαίο ΜΑΣ όπου προτείνεις "ισότητα στην αφετηρία στα ελληνοτουρκικά" Δήλωση που έκανες σ' ένα συνέδριο για τα 50 χρόνια από τη μεταπολίτευση όπου παρίσταντο η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Κοτζιάς. 

Ξέρεις. Το ξεπουλητάρι της Μακεδονίας ΜΑΣ που ακόμη του δίνουν βήμα να αδειάζει τα βοθρατζίδικά του στόματός και του αντεθνικού του ... μυαλού.

 

Με ποιους ισότητα Βαγγέλη ; Με αυτούς που έχυσαν τόνους από αίμα συμπατριωτών μας για να έλθεις εσύ και οι όμοιοι σου και να τολμάς να μιλάς για ισότητες θύτη - θύματος ;

Έτσι μου έρχεται να σου πω ότι είπε το στέλεχος της τράπεζας, στον εκβιαστή χοντρό. Εννοώ το "φύγε και μη ξαναπατήσεις εδώ μέσα" ...

 

Αλήθεια Βαγγέλη, ποιο κάθαρμα πήρε στο τηλέφωνο τον εισαγγελέα από τα κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας και τους έδωσε "εντολή" να μη ψάξουν τα οικονομικά της τράπεζας στις αρχές της δεκαετίας το 2010 ; Μπας και ξέρεις τίποτα ; Μιλώ για τότε που ήσουν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, επί κυβέρνησης Σαμαρά. 

 

Βαγγέλη μη χαλιέσαι άδικα. Άσε τους Δεκάρικους. Δεν πας για ΠτΔ. Άλλωστε ως παλιά καραβάνα ξέρεις ότι στα αρχικά στάδια μιας ονοματοδοσίας, καίγεται κάθε σαπάκι.


Συνεχίζεται


 Νέο Αίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου