Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

2 γενιές δεν φοβήθηκαν. Θα φοβηθεί η τρίτη ;

Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον ανθρώπινο πολιτισμό είναι η ύπαρξη (ή μη) θάρρους, σε καταστάσεις όπου, "κάποιοι" αφήνουν τους ... άλλους να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.

Έτσι, και με δεδομένο πως οι 2 προηγούμενες γενιές αυτών των : Γεωργίου Κανελλάκη του Θεοδώρου, του Θεόδωρου Κανελλάκη του Γεωργίου όταν χρειάστηκε η Πατρίδα δεν έδειξαν μικροψυχία και δειλία απέναντι σε έναν (εμφανώς υπέρτερο) εχθρό, θα είχε το δικαίωμα ο τρίτος εξ αυτών να κιοτέψει ; Να δειλιάσει ; Να πει "δεν αντέχω" ή "δε μπορώ" ;;; Όχι βέβαια !!! Δεν δικαιούμαι !!!

Οφείλω απέναντι σε Iδανικά, στην Πατρίδα μου και κυρίως απέναντι στις επόμενες γενιές να πράξω ότι πρέπει ως Έλληνας Πολίτης και όχι ως ένας ιδιώτης που άγεται και φέρεται σύμφωνα με τα μικροσυμφέροντά του ή/και σύμφωνα με τις απειλές που ποικιλοτρόπως ... ίπτανται πανταχόθεν.Ήλθε η ώρα να παραδοθεί στον Ελληνισμό η πολυετής προσπάθειά μου για να ξεβρωμίσει ένας χώρος που, το μόνο που ... κατάφερε ήταν η καταβαράθρωση της Χώρας και του Ελληνισμού !

Καλή συνέχεια και, Λευτεριά στην Πατρίδα και στον Λαό !