Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Θανάση, σκέπτομαι να θέσω υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της τράπεζας. Τι λες ; Θα με στηρίξεις ;

Σημείωση Γιώργου Θ. Κανελλάκη : Μιας και έτυχε να δω το κατωτέρω, προσπαθώ να θυμηθώ, τι μου είχε δώσει ο συχωρεμένος ο Κανταρέλης λίγες μέρες μετά, αφού ξηλώθηκε, από τα ομολογιακά και ελάχιστες μέρες πριν αποβιώσει. Που θα μου πάει όμως ; Θα το θυμηθώ.  
Επίσης, προσπαθώ να θυμηθώ ποιο άλλο πόρισμα χάθηκε, βρέθηκε, συσχετίστηκε αλλά μετά αρχειοθετήθηκε, μαζί με τα στοιχεία ελέγχου του ΣΔΟΕ. Που θα μου πάει όμως ; Θα το θυμηθώ και αυτό.
------------------

Τι έγινε το πόρισμα της Attica bank; - Υπό το βλέμμα της Φρανκφούρτης η κυβέρνηση «καθαρίζει» την τράπεζα.

24/08/2016 - 15:54
Σύμφωνα με τη στήλη του Βηματοδότη, το πόρισμα ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας και ποτέ δεν έφθασε στη Βουλή. Κατά καιρούς η κυβέρνηση βομβαρδίζει τα μέσα ενημέρωσης με εκθέσεις και πορίσματα της Τράπεζας της Ελλάδος για δανειοδοτήσεις επιχειρήσεων, τηλεοπτικών καναλιών και γενικότερα των ΜΜΕ. 

Όμως κρατά ένα πόρισμα καλά κρυμμένο. Είναι το περίφημο πόρισμα της Τράπεζας Αττικής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη του Βηματοδότη στο Βήμα. Σύμφωνα με τη στήλη, το πόρισμα ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας και ποτέ δεν έφθασε στη Βουλή. Γιατί άραγε; Τι και ποιους
προστατεύουν;
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και θα έρθει ο καιρός που το καυτό αυτό πόρισμα θα βγει στη δημοσιότητα και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Επ' ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι υπογείως και παρασκηνιακώς γίνεται μεγάλη μάχη για την εξυγίανση της συριζαϊκής αυτής τράπεζας. Προσπαθούν οι κυβερνώντες να ελέγξουν τις εξελίξεις αλλά από ό,τι πληροφορούμαι είναι ενήμεροι οι αρμόδιοι και εδώ και στη Φρανκφούρτη. 

Φτάνει να σας μεταφέρω τι έλεγε ένας καθ' ύλην αρμόδιος που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις: "Πρωτίστως θα πρέπει να καθαρίσει η Αττικής από τα λαμόγια, χωρίς να θιγεί η λειτουργία της τράπεζας". Και λαμόγια βρέθηκαν πολλά στη συγκεκριμένη τράπεζα».
Τα υπόλοιπα στο τέλος Σεπτεμβρίου, καταλήγει ο Βηματοδότης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου