Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

... ok. Χρόνια πολλά. Άλλωστε, τα εύχεται και ο Soros ...

Καλημέρα. Χρόνια πολλά σε όσους και όσες εορτάζουν. Μ' άρεσε που σηκώθηκα πρωί και που άκουσα τον Εθνικό μας Ύμνο από την ΕΡΤ. Όπως μου αρέσει και η Πίστη, μα, σε καμία των περιπτώσεων, η θρησκοληψία και το "σφάξε με Αγά μου να αγιάσω" που πατρονάρει η ... εκκλησία, δια των ... αγίων της δεσποτάδων της.

Μ' αρέσει όμως και μ' αρέσει -μάλιστα- πολύ η διαρροή των mails του Σόρος. Για να δούμε λοιπόν. Μήπως μέσα σ αυτά υπάρχουν και αληταράδες με "εταιρείες επικοινωνιών" (;;;) όπου, τσογλανάκια των 400 και των 1000 € προπαγανδίζουν, τρολάρουν και κυρίως διασπείρουν ... ειδήσεις και τρόμο στις μάζες ; 
Πως γίνεται οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης να είναι -προφανώς- οι μόνοι που δεν έχουν διαπιστώσει την γενοκτονία και τις ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διατάξεις στον Τόπο ΜΑΣ από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που, άλλα λένε την Παρασκευή και άλλα κάνουν την Δευτέρα (με ενδιάμεσα τις ... εκλογές).

Πως γίνεται ρε γαμώ το, Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο
ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, την ίδια ώρα που, οι ... άλλοι τρώνε 12 μήνες με αναστολή 3ετίας ... Πως γίνεται ο ΓΑΠ να είναι έξω ;;;

Ας αναρωτηθούμε επιτέλους πως στον διάβολο έχει ... άνοιγμα 6,5 τρις δολλάρια το Αμερικανικό Πεντάγωνο στο ταμείο του ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ, σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Ας θυμηθούμε λίγο τα, κάπου στα 100 - 150 εκ/ρια euro που έδωσε ο ΓΑΠ στην ΚΥΠ για σκοπούς που ΠΟΤΕ δεν περιγράφηκαν κάπου, σε τι χρησίμευσαν. Σε ποιους δόθηκαν.
Πως γίνεται και υπάρχουν κυκλοφορίες εφημερίδων με ... τιράζ 500 - 1000 φύλλων ; Είναι ΜΟΝΟ το mega η πηγή του κακού σ΄αυτήν την Χώρα ; Του mega που ζούσε ΜΟΝΟ από τα δάνεια των τραπεζών που ξεπληρώνει ο ... "γνωστός μαλάκας" ;;; Ο Ελληνισμός ;;;

Ξέρω. Έχω υποσχεθεί 2 φορές και ακόμη δεν έχω αναρτηθεί  θέμα : πως γίνεσαι ... (πατριδοκάπηλος, θρησκειοκάπηλος) blogger. Πως βρίσκεις δηλαδή -από το ... πουθενά- ρευστότητα ΚΑΙ πόρους για να στήσεις ένα -ΚΑΘΑΡΑ- παρακρατικό μηχανισμό που έχει ως θέμα και σκοπό, αρχικά την προσέλκυση κόσμου στο όνομα του πολέμιου της ναζιστικής Ε.Ε. και κατοπινά στην υπερθεμάτιση της Ε.Ε. και στην προστασία των αφεντάδων του, των τραπεζιτών και των σαθρών πολιτικών, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ πως τους πολεμάει. Μάλλον είναι η ώρα του. Κάποιος θα το σηκώσει το θέμα.

Υ.γ. ρε λες να υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα σε Soros & ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ ;;; "Σχέσεις" δηλαδή για τις οποίες τα blogs τους, διαπρυσίως στρέφονται κατά παντός που δεν είναι φίλα κείμενος με τις αλητείες τους ; Φίλα κείμενος προς την "αλλαγή φρουράς" στους νταβατζήδες ; Στο "φύγε εσύ, έλα εσύ" ;

Μέχρι τότε ας δούμε ένα mail, ας διαβάσουμε "σχέσεις" και ας αρχίσουμε να βάζουμε τα πράγματα στο θέση τους, στο Όταν ο Ματθαίος συμβούλευε τον Αλέκο και κονόμαγε φράγκα από τον Soros.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου