Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Απειλή με πιστόλι πηγαίνοντας στο Δικαστήριο για υπόθεση που εμπλέκεται και η Attica bank

Επειδή προ έτους πήρε φωτιά (;;;) το ΙΧ του βασικού μάρτυρα κατηγορίας όπου μέσα του κάηκε ζωντανός ο μάρτυρας κατηγορίας Παναγιώτης Μαυρίκος, 24 ώρες πριν δώσει κατάθεση στην Εισαγγελία, για την υπόθεση της πρόσληψης εκβιαστών από την Attica bank και την ΕΥΔΑΠ,


Επειδή ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ όπως θα διαβάστε εδώ : απείλησαν μέσα στο δρόμο, με όπλα, τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση Καρούζου, τον Ιωσήφ Λιβανό, (και εδώ) που πήγαινε στο Εφετείο να δώσει κατάθεση για την υπόθεση "Καρούζος",


Επειδή για την οποία ΠΡΩΤΗ φορά συσχετίστηκαν και αποτυπώθηκαν ΕΔΩ ΜΕΣΑ, στο : gkanellakis υπόθεση Καρούζου και αναμνήσεις από οπλάδες περιγράφονταν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ... καταστάσεις της υπόθεσης ΚΑΡΟΥΖΟΥ με Τράπεζες, με στελέχη της Βουλής, Ταμεία κ.λπ.


Επειδή στην εν λόγω ανάρτηση μάλιστα είχε παρουσιαστεί και τμήμα σημειώματος, πολύ υψηλόβαθμου στελέχους της Attica bank, πάνω στο οποίο είχε αποτυπώσει τις ... αγωνίες του ... για ποσό 29 εκατομμυρίων euro στον φάκελο ΚΑΡΟΥΖΟΣ !



Επειδή στην υπόθεση Καρούζου έχει εμπλοκή και το σύνολο του Δ.Σ. της Attica bank, έχοντας την πρωτοκαθεδρία ο διώκτης μου και βαθύ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πρόεδρος αυτής Γιάννης Γαμβρίλης, η διοίκηση του ΤΣΜΕΔΕ, του ΤΠ&Δ, του Τ.Τ. κ.λπ. μιας και ενημερώθηκαν από τον Λιβανό καιρούς πιο πριν για να ΜΗΝ αγοραστεί το κτίριο της Attica bank στην Α. Γλυφάδα, κτίριο που τελικά αγοράστηκε με ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΡΟΠΟ και παρά την ενημέρωση του Λιβανού προς τους ανωτέρω.

(Το κτίριο ενώ είχε σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων καθ΄ ύψος, κατά πλάτος και κατά μήκος, μεταβιβάστηκε με την παρουσία 2 Συμβολαιογράφων 2 φορές, μέσα σε ένα απόγευμα, από τον Καρούζο στην Attica bank).

Επειδή όπως θα διαπιστώστε και εδώ στο https://gkanellakis.blogspot.gr/2015/11/blog-post_27.html "δεν κάθομαι στα ... αυγά μου" (όπως θα ήθελαν ...), ζητώ την προσοχή σας.

Και την δική μου. Από την Πολιτεία !

Επιστρέφω και συνεχίζουμε


Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου