Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Για να τελειώνει το παραμύθι στα περί "επενδυτών", ζητώ την κοινή σου λογική

Προλογίζει ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Αγαπητέ συμπολίτη,

-επειδή εύκολα πέφτεις στη "λούμπα" κομματόσκυλων ή ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ παπαγάλων -που έκαναν τα θαλασσοδάνεια που έλαβαν, πουτάνες και μάρκες σε casino- ή χρήσιμων ηλιθίων,
-επειδή δε γουστάρω οι συμπολίτες μου να είναι σανοφάγα, 
-επειδή έχεις φτάσει σε σημείο να πουλάς και το νεφρό σου για να ζήσεις τα παιδιά σου, 
-επειδή έχεις καταρρακωθεί τόσο πολύ που δε μπορείς ούτε καν να αντιδράσεις στο ξεπούλημα της Χώρας ΜΑΣ, 
-επειδή κάνεις την ανάγκη φιλότιμο και στέλνεις τα παιδιά σου στο εξωτερικό για να επιβιώσουν και
-επειδή μια δράκα μερικών εκατοντάδων αληταράδων νέμεται τον πλούτο της Ελληνικής Επικράτειας και του Έθνους καλυπτόμενη κάτω από ... νόμους που θεσπίζουν ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ - ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ - "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ" - ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΜΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, 
κάθισε και διάβασε τα κάτωθι για να σου γίνει ξεκάθαρο πλέον ποιοι είναι οι ... επενδυτές :
  1. Η «Ελληνικός Χρυσός» θυγατρική της Eldoradogold έχει να αναρτήσει ισολογισμό από το 2014.
  2. Η «Ελληνική Χρυσός» (θυγατρική της Eldoradogold) έχει να ελεγχτεί φορολογικά από το 2010. Το 2009 – 2010 απέκρυψε πληρωτέους φόρους. 
  3. Σε τροπικούς και φορολογικούς παραδείσους, όπως τα Barbados και τα Cayman πληρώνει φόρους η Eldorado Gold αντί για την Ελλάδα. Η Eldorado Gold ΔΕΝ πλήρωσε φόρους στο ελληνικό Δημόσιο για κέρδη που είχε και που από 32.000 ευρώ (το 2009) ξεπέρασαν τα 7 εκατ. ευρώ πέρυσι. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση των ΜΑΤ και της ποινικοποίησης της αντίδρασης των κατοίκων στις Σκουριές διατείνεται ότι θα έχει έσοδα 20 εκατ. ευρώ σε 20 χρόνια. Κονομήσαμε…
  4. Με εντολή των αφεντικών της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησαν σε ανάκληση αδειών για να σώσουν την χρεοκοπημένη εταιρεία ! 
  5. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός του Καναδά κάνει ανασκαφές στην Ελλάδα ! με ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ χορηγία από την Εταιρεία Thracean Gold Mining, S.A., θυγατρική της Eldorado Gold Corporation (Βανκούβερ) μεταξύ άλλων χορηγών.  
  6. Ρεσιτάλ εξαπάτησης από την Ελληνικός Χρυσός. Να πούμε μερικές αλήθειες ; 

Μετά από αυτά, ΑΝ ακόμη δεν έχεις ξυπνήσει από τον λήθαργο που σου
προκαλούν "αληθινά" ραδιόφωνα, "πρώτα θέματα" ειδήσεων, ΑΝ δε μπορείς να αντιληφθείς πως μια επιχείρηση που έχει τζίρο, δηλαδή πωλήσεις 62.143.537 € και κόστος πωληθέντων 63.915.745 € είναι ο ... όσιος Ονούφριος ή ΑΠΑΤΗ, λυπάμαι για την πάρτι σου και το μόνο που έχω να σου πω είναι πως δε ζεις (επειδή ανασαίνεις) αλλά πως ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ στον πλανήτη (μέχρι να σε πουλήσουν κι εσένα σε σκλαβοπάζαρα) !!!

Υ.γ. χρησιμοποίησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το γαμημένο facebook για να συνασπιστείς με άλλους αγωνιστές και όχι για ... ηλιθιότητες ! 

Upd. κάνοντας κλικ στην κατωτέρω εικόνα, μπορείς να απολαύσεις το ανοσιούργημα που προκάλεσε στο επιφανειακό τοπίο ο ... "επενδυτής". Για την δηλητηρίαση του υπεδάφους, θα επανέλθω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου