Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σεβαστέ Ανακριτά κ. Κωνσταντίνε Σαργιώτη, σεβαστό Συμβούλιο Εφετών, ζητώ την προσοχή σας

Σεβαστοί Κύριοι,

upd. Διαβάσαμε στον Τύπο : Ελεύθερα χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν τα 11 στελέχη της Attica Bank. Το αμέσως επόμενο διάστημα η έρευνα του κ. Σαργιώτη για την υπόθεση θα κλείσει και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Εφετών που θα αποφασίσει αν θα παραπέμψουν ή όχι σε δίκη τους κατηγορούμενους για απιστία

Η υπόθεση που χειρίζεστε και αφορά την συνεργασία και πιθανόν την συνεργία στελεχών της Attica bank με κύκλωμα εκβιαστών, δεν είναι απλώς μια απλώς μια παρωνυχίδα αλλά αποτελεί τμήμα ευρύτερης "φιλοσοφίας" που διακατείχε την τότε διοίκηση της Τράπεζας, με άγνωστες (προς ώρας) μεταγενέστερες χρονικά προεκτάσεις.

Αναλυτικότερα. Αναφέροντας την ορολογία "φιλοσοφία", θα πρέπει να συνεκτιμήστε στο σκεπτικό της κρίσης Σας και τα κάτωθι :

1) το σχετικό ηχητικό όπου, κατά το παρελθόν, επίσης στέλεχος της Attica bank, ο Αναστάσιος Σιδερίδης, προσπαθούσε να εκβιάσει καταστάσεις και συνειδήσεις λέγοντας και ... ενημερώνοντας τον συνομιλητή του πως : "αν του κακοφανεί, η πρόταση της Τράπεζας, υπάρχει και η (σ.σ. δυσμενής) μετάθεση στην Αλεξανδρούπολη".



2) ο τέως γενικός διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών Χρήστος Μάραντος, δια μέσω του κινητού του τηλεφώνου,με σκαιό και πεζοδρομιακού χαρακτήρος εκφράσεις, προσπάθησε κατ΄ επανάληψη να με εκβιάσει, να με μειώσει σε τρίτους και να με απειλήσει.
Ιδέτε ελάχιστα δείγματα της εκβιαστικής "φιλοσοφίας" που καλλιεργούσε η Attica bank. Και αναφέρουμε την Attica bank καθώς ήταν σε γνώση της ανώτατης διοίκησης η συμπεριφορά του περί ου. Και όχι μόνο δεν έκαμε το παραμικρό για τον τιθασεύσει, αλλά αντιθέτως μάλιστα, με την ένοχη ανοχή της τον θέριευε ...


 




Από τα ανωτέρω γίνεται σαφές πως χρησιμοποιούσαν -για την επίτευξη του σκοπού τους- ακόμη και πολιτικούς μεγάλης βαρύτητας στην Ελληνική Πολιτεία, ενώ, οι απειλές και οι απόπειρες εκβίασης, ήταν τμήμα κάθε τους ... έκφρασης. Δυστυχώς γι αυτούς, πολλές εξ αυτών είναι αποτυπωμένες και έχουν παραδοθεί στην Εισαγγελία για τα Δικαστικά περαιτέρω.

3) Η Attica bank, δια της διοίκησής της, χρησιμοποιούσε ΟΛΟ της το υψηλόβαθμο δυναμικό έτσι ώστε να επιτύχει τους σκοπούς της.
Εις το κατωτέρω ηχητικό όπου ακούγονται ο διευθυντής επιθεώρησης Γεώργιος Μαμαλούγκας, ο υποδιευθυντής επιθεώρησης Νικόλαος Δαυίδ και ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης, γίνεται σαφές ότι, οι δύο πρώτοι, ενώ εκ του Κανονισμού της Attica bank είχαν δικαιοδοσία ΜΟΝΟ να ελέγξουν και να βρουν στοιχεία, προέβαιναν σε ανακριτικές και μάλιστα με φασίζουσας δεοντολογίας ( : ανακρίσεις με στραβοκοιτάγματα, ειρωνείες παραπλανητικές βεβαιώσεις και ψεύδη), τακτικές, με αυτοσκοπό ο τρίτος εξ αυτών, ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης, να σιωπήσει.

Για ποια θέματα να σιωπήσει άραγε ; Σε ποιους και γιατί αποτελούσε "ενόχληση" η εργασία και οι παρεμβάσεις του στην Attica bank ; Ποίων "χάλαγε την πιάτσα" ; (όπως στον Κανελλάκη έλεγαν αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της Attica bank).

Ακούστε παρακαλώ το σύντομο ηχητικό :



4) Αναφερόμενοι εις τον τίτλο Κύριοι, 

Με ποίους τρόπους ... άραγε πίεσαν και πέτυχαν να τεθούν στο Αρχείο της Δικαιοσύνης η καταγγελία Κανελλάκη για κακοδιαχείριση στα οικονομικά του Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας Αττικής, καταγγελία που περιγράφεται εκτενώς στο : Ερωτάται η Οικονομική Εισαγγελία, ο ΣΔΟΕ, η κυβέρνηση, το ΤΣΜΕΔΕ

5) με ποιους τρόπους ουσιαστικά εξαφάνισαν (σ.σ. θέτοντάς της στο αρχείο) έτερη καταγγελία Κανελλάκη για ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ στο συντριπτικό σύνολο των εργαζομένων της Attica bank που, ως αυτοσκοπό είχαν είτε τον εκμαυλισμό των Εργαζομένων είτε την "αγορά" της σιωπής των ; 
Κατωτέρω οι Αρ. Πρωτοκόλλου των καταγγελιών του, ενώ κατέθεσε κατοπινά και μήνυση (που τέθηκε και αυτή στο Αρχείο ...)






Κύριοι, 

Πώς αισθάνονταν ασφαλείς οι διοικούντες, για πλέον των 20 ετών να δίνουν σημαντικά ποσά ΜΑΥΡΑ ;

Με ποιους "τρόπους" πέτυχε η διοίκηση της Attica bank να θέσουν στο Αρχείο της Δικαιοσύνης καταγγελίες, μηνύσεις, καταθέσεις, έγγραφα, τεκμήρια και γενικά αποδεικτικό υλικό μου, για σαθρές καταστάσεις, οι κ.κ. Εισαγγελέας Τζώνης, Ανακριτής Ν. Ορνεράκης καθώς και το γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου της κ. Κουτζαμάνη ; 

Έγιναν έλεγχοι από τον ΣΔΟΕ ;
Ποια τα ευρήματα του ΣΔΟΕ ;
Ποια τα ευρήματα της Οικονομικής Αστυνομίας ;
Αληθεύει άραγε ότι οι ιθύνοντες της Τράπεζας επικαλέστηκαν το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα ;
Μα και έτσι να ήτο, ο Νόμος για το ξέπλυμα χρήματος, καταρρίπτει ΚΑΘΕ απόρρητο ...

Για τις μαύρες μισθοδοσίες, ανατρέξτε στο : Φορολογικά έγγραφα Γ.Θ.Κ.-2- Κάνε την αντιπαράθεση Συμπατριώτη μεταξύ εκκαθαριστικού και ποσών από το βιβλιάριο

Αλήθεια, ποια βεβαιότητα ασφάλειας, κάλυψης (από που άραγε ; ) και "φιλοσοφία" ώθησε συνδικαλιστή της μειοψηφίας της ΔΑΚΕ ενόσω η ΔΗΣΚ ήταν και παραμένει ισχυρή στην Τράπεζα, να απειλήσει τον υπογράφοντα το παρόν λέγοντάς του : και ποιος θα μιλήσει ρε μαλάκα για τα μαύρα, αφού και εσύ παίρνεις τέτοια ποσά ;

Αν τα ανωτέρω δεν δεικνύουν ή/και δεν αποδεικνύουν της χρήση και την κατάχρηση της εις την κορυφή αναφερόμενης "φιλοσοφίας", τότε χάνουμε κάθε λογικό και Νόμιμο τρόπο σκέψης, βυθιζόμενοι μέσα στο τέλμα του "άποψης" που εξέφραζε η διοίκηση της  Attica bank και συνοψιζόταν στη ρήση τους : "σιωπή, μη μιλάς ..."


Αν αναρωτιέστε τι ώθησε την Τράπεζα Αττικής και στελέχη αυτής να μου καταθέσουν σωρεία μηνύσεων και αστικών διεκδικήσεων, ενόσω απολύθηκα δυνάμει των παράνομων ανακριτικών ... διεργασιών των Μαμαλούγκα - Δαυίδ, τότε σας λέγω πως οι λόγοι ήταν πως, δεν πέτυχαν οι εκβιασμοί τους και προχώρησαν το επιχείρημά τους για να εξοντώσουν ηθικά κι οικονομικά μέσω της παράνομης και καταχρηστικής (χωρίς να περάσει από Πειθαρχικό Συμβούλιο) απόλυσης του Κανελλάκη. Να εφαρμόσουν δηλαδή ένα Συμβόλαιο Θανάτου του. Το πρώτο, την ηθική του δολοφονία δε την πέτυχαν. Το δεύτερο, την οικονομική του εξαφάνιση, ναι. 

6) Αν τα ανωτέρω δε σας δίνουν της άκρη του νήματος για τον "τρόπο" της ... λειτουργίας ... σκέψης και "φιλοσοφίας" των διοικούντων της Attica bank, τότε παρακαλώ διαβάστε την καταγγελία Κανελλάκη προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ερωτάται ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνικής Αστυνομίας) και η Εισαγγελία Αθηνών μετά από τις απανωτές  απόπειρες εκβίασης του, τις άσκοπες χρήσεις βίας από μέρους της ΕΛ..ΑΣ. και τις καταχρήσεις εξουσίας μελών της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος του, που στα περιθώρια των ... συζητήσεων τους μαζί του, του έλεγαν : πάψε να μιλάς επιτέλους για την Attica bank !
Δυστυχώς γι αυτούς υπάρχει η δυνατότητα απόδειξης των πάντων !!! κάθε τους κουβέντας !!!

Επί της παρούσης αναφέρεται δε πως, μετά την αποστολή της ανάρτησής του, απέστειλε ακριβές αντίγραφο της (ανάρτησης) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. 
Και εκείνη, η ΕΛ.ΑΣ. αρκέστηκε στο να τον καλέσει 2 φορές και να του ... πει προφορικά ορισμένα, λες και ως Πολίτης που είναι δεν δικαιούται Γραπτής Ηθικής Δικαίωσης ως η κατωτέρω που έλαβε για ΜΙΑ μόνο εξ αυτών.


Γραπτή Ηθική Ικανοποίηση και Δικαίωση που αφορούσε ΜΟΝΟ ΜΙΑ εκ των αστυνομικών αυθαιρεσιών που αντιμετώπισε. Αυθαιρεσία και απόπειρα εκβίασης του από το Α/Τ Ν. Φιλαδέλφειας κατόπιν ψευδορκίας σε βάρος του του γενικού οικονομικού διευθυντή της Attica bank Χρήστου Μάραντου, ενόσω είχε ως δικηγόρο τον τέως Γ.Γ. του Υπουργείου Σας, τον Νικόλα Κανελλόπουλο που με τη σειρά του είχε τις εν τη Εισαγγελία ... γνωριμίες του ...

7) Στους 6 χρόνους και 8 μήνες που είμαι, εγώ ο υπογράφων Γιώργος Θ. Κανελλάκης το παρόν για λογαριασμό όλων μου των συναγωνιστών, στα Δικαστήρια, είδαμε σε δίκες μου, στις 73 φορές (σ.σ. μαζί με τις αναβολές, τις διακοπές κλπ) που παραβρέθηκα στους χώρους και στις αίθουσες των Δικαστηρίων, 
  • Συναδέλφους Σας της Έδρας, να ζητούν 10λεπτο διάλειμμα και να επιστρέφουν καταφανώς πιεσμένοι και ίσως δακρυσμένοι (σ.σ. δύο φορές, σε δύο Έδρες ...)
  • Συναδέλφους Σας της Έδρας να έχουν καταφανώς βγάλει απόφαση πριν την εκδίκαση ...
  • Ακούσαμε Συναδέλφους Σας να λένε : δε μπορώ να πιστέψω πως μια Τράπεζα κάνει δολοπλοκίες
  • διαπιστώσαμε πως στην κατάθεση Ασφαλιστικά μου μέτρων για την ακύρωση της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ μου απόλυσης, στο γραφείο του Προέδρου, παρεβρίσκετο, εκπροσωπώντας την Attica bank ο μεγάλος ποινικολόγος Γιάννης Μαντζουράνης 
  • διαπιστώσαμε πως σε δίκες μου, εμού του Γιώργου Θ. Κανελλάκη, την πλευρά της Attica bank εκπροσωπούσε ο προαναφερόμενος Γιάννης Μαντζουράνης και την πλευρά του επίσης κατηγόρου μου και γενικού διευθυντή της Attica bank Χρήστου Μάραντου, ο επίσης μεγάλος ποινικολόγος και τέως Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Νικόλας Κανελλόπουλος !
    Αναρωτηθείτε για μια στιγμή ΠΟΙΟΣ ήτο ο λόγος του "συμβολαίου θανάτου" μου είχε διαταχθεί από μέρους της Διοίκησης της Attica bank, έτσι ώστε να εξοντωθώ πλήρως.

8) Αναρωτηθείτε Κύριοι Δικαστές ποιες συνειδήσεις εξαγοράστηκαν, με την "φιλοσοφία" της διοίκησης της Τράπεζας εν μέσω ανθρωπιστικής και οικονομικής καταιγίδας στη Χώρα μας, με τα ΠΡΟΣΦΑΤΑ ασφαλιστικά συμβόλαια εκ ποσού 380.000 € που απόλαυσε μερίδα υψηλά ισταμένων της Attica bank ως αποτυπώνεται εδώ : Τεράστιο ασφαλιστικό συμβόλαιο σε συνδικαλιστές και στελέχη της Attica bank.

9) αναρωτηθείτε, αναζητήστε για την πιθανή εφαρμογή της "φιλοσοφίας" της διοίκησης της Τράπεζας στις απίστευτες παράνομες δανειοδοτήσεις σε επιχειρήσεις πελάτες της Attica bank, δανειοδοτήσεις που δόθηκαν για να αγοράσουν αυτοί οι πελάτες μετοχές της Τράπεζας, με 30 cents έκαστη, ενόσω η τιμή της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο ήταν περί τα 23 - 26 cents. 
Τι ... ώθησε αυτές τις επιχειρήσεις να αγοράσουν ακριβότερα τις μετοχές της Τράπεζας ; Γιατί οι επιχειρηματίες των εταιρειών δέχθηκαν άραγε να γίνουν συνεργοί σε μια ποινικά κολάσιμη πράξη ; ( : αγόρασαν ακριβά μετοχές, με δάνειο της ίδιας της Τράπεζας και μετά έδωσαν τις μετοχές αυτές ως ενέχυρο στην Τράπεζα !!!).
10) Κύριοι Ανακριτές, Κύριοι Εφέτες, 

Εκτός της πυκνά από τον υπογράφοντα το παρόν αναφερομένης ως "φιλοσοφίας" της διοίκησης της Attica bank, ποιοι άλλοι να ήταν άραγε οι λόγοι που με γνώριζε, εμέ έναν άσημο και εκ των χιλιάδων τραπεζοϋπαλλήλων ο εργατολόγος τ. βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος και εις το πρώτο λεπτό της κατ' ιδίαν επικοινωνίας μας μου είπε : Αγόρι μου πρέπει να τους ζητήσεις συγνώμη. Θα σε τσακίσουν.

Σημείωση Γ.Θ.Κ. προς Αλέξη Μητρόπουλο : Αλέξη Μητρόπουλε όταν προ ολίγων ετών και μετά την απόλυση μου από την Attica bank, με κάλεσες από το κινητό σου στο κινητό μου, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου για να μου ευχηθείς, ΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕΣ στην ATTICA BANK ως "λαμόγια" ; Μίλα Μητρόπουλε ! Μίλα !

11) Κύριοι του εις τον τίτλον Δικαστές,
η "φιλοσοφία" των διοικούντων της Attica bank ίσως να συνοψίζεται -εν μέρει- στην κατάθεση της αναφερομένης ως "Μαρίας ΔραΓωνάκη" ποία στην κατάθεσή της σε Εσάς ανάφερε πως ο τέως Γενικός Διευθυντή Γιάννης Ιωαννίδης, της είπε (σ.σ. προφορικά) πως θα την "καλύψει" με έγκριση για τις πράξεις της (ΔραΓωνάκη), έγκριση που θα έχει προγενέστερη ημερομηνία !!!!

Σημείωση Γ.Θ.Κ. προς Γιάννη Ιωαννίδη : Γιάννη Ιωαννίδη, όταν σε αποχώρησαν και με κάλεσες από το κινητό σου στο κινητό μου, μου είπες ότι με εκτιμάς και με σέβεσαι και πως είμαι εις εκ των 50 ατόμων που κάλεσες για να αποχαιρετίσεις. 
Γιάννη Ιωαννίδη, αν όντως με σέβεσαι και αν όντως σέβεσαι τον Ελληνικό Λαό, ΜΙΛΑ επιτέλους και άσε τις ρήτρες εχεμύθειας που έχεις υπογράψει προς την Attica bank !!! Ούτως ή άλλως, μπροστά στον Νόμο και στο Γενικό Καλό, αυτές, δεν ισχύουν !!!

12) Αναρωτηθείτε κύριοι Δικαστές, κύριοι Ανακριτές, Κύριοι Εφέτες, ποια "φιλοσοφία" ... ώθησε μέλη του Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ, μεγαλομετόχου της Attica bank, να φτάσουν στο σημείο να με απειλήσουν πως θα χρησιμοποιήσουν "άλλες μεθόδους" (βλέπε : Είπαμε. Απειλές σε εμένα, ΟΧΙ !)  να προσπαθήσουν να με ... προσεγγίσουν και κατοπινά να με απειλήσουν ή/και να προσπαθήσουν να με εκβιάσουν (βλέπε Ανοικτή επιστολή προς τους Μηχανικούς. Για λόγους Δημοσίου Συμφέροντος), να αισθάνονται σίγουροι και ασφαλείς (σ.σ. πως άραγε ; με τι "πλάτες" ; χρησιμοποιώντας τι "τακτικές" και τι "φιλοσοφίες" ; ) όντας αναφερόμενοι στη λίστα Μπόργιανς (βλέπε Γιάννη Γαμβρίλη μη ξεχαστείς ρε φίλε. Για εκείνη την λίστα Μπόργιανς μιλώ) και πολλά άλλα. 

Κύριοι Δικαστές, 

  • με δεδομένη την προϋπηρεσία μου (προ αυτής στην Attica bank) στην Τράπεζες Εργασίας (όπου ο αείμνηστος Καψάσκης ήτο ο Δάσκαλός μας) και στην Τράπεζα Πειραιώς, 
  • δε δεδομένη την εξόντωση από εμέ τοκογλυφικών κυκλωμάτων (στην Τράπεζα Εργασίας) και την απονομή εις εμέ εύφημου μνείας από τον Κων/νο Καψάσκη παρουσία όλου του προσωπικού, 
  • με δεδομένη την διάσωση από εμέ ιδιαιτέρως μεγάλου δανείου, που πάρα λίγο να δοθεί σε σαθρή επιχείρηση από την Τράπεζα Πειραιώς ενόσω θήτευα εκεί, θέμα για το οποίο είχα κατοπινά την γενική αποδοχή των κρινόντων τις πιστοδοτήσεις στην Γενική Διεύθυνσή αυτής
  • με δεδομένο ότι οι κατηγορούμενοι ως εκβιαστές και οι συνεργοί τους υπάλληλοι της Τράπεζας Αττικής, ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ το παραμικρό αν δε το γνώριζε η Γενική Διεύθυνση, 
σας θέτω εαυτόν εις την διάθεσή σας για να σας δώσω σωρεία αποδεικτικού υλικού γι το "ποιον" των διοικούντων καθώς και να σας καταθέσω ημερομηνίες, εγκρίσεις δανείων,κινήσεων και γενικά παν τι που θα σας βοηθήσει στην Κρίση ΣΑΣ για το ποιοι ήταν ενεργούμενα, ποίων !


Εις το Όνομα του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού, του Δικαίου και Ξεκάθαρα πλέον, εμπιστευόμενος την Δικαιοσύνη μα όχι το σύνολο των Λειτουργών Της και υπενθυμίζοντάς Σας ότι : 
  1. ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για την υπόθεση των εκβιαστών και της Attica bank, ο Παναγιώτης Μαυρίκος, κάηκε (;;;) ζωντανός μια μέρα πριν έλθει για κατάθεση σε Εσάς, 
  2. ο έτερος βασικός μάρτυρας κατηγορίας ο Ιωσήφ Λιβανός απειλήθηκε με όπλα από αγνώστους ενόσω πήγαινε για να καταθέσει στην υπόθεση "Καρούζου", υπόθεση που έχει άμεση εμπλοκή και η Attica bank, αφού η τράπεζα αγόρασε από τον Καρούζο ακίνητο, ακίνητο για το οποίο ο πρόεδρος της Τράπεζας είχε λάβει επιστολή από τον Λιβανό για την σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων που είχε το περί ου κτίριο 
ζητώ από Εσάς Δικαιοσύνη και να μη δεχθείτε πολιτικές πιέσεις αλλά και να μη δεχθείτε εκφράσεις του είδους : "εγώ απλώς προέδρευα" μιας και ο Νόμος περί Ανωνύμων Εταιρειών, είναι σαφέστατος έστω και αν "κάποιος" δεν είναι εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., γνωρίζοντάς σας ότι τα Στοιχεία που θα σας καταθέσω θα είναι κατά πολύ περισσότερα από όσα θέλουν να κατέχω και απ΄ όσα ξέρουν πως κατέχω. 
Όπως θα καταθέσουν και έτεροι. Αρκεί να ξέρουν πως θα έχουν Δίκαιη Κρίση από Εσάς και πως θα κατακεραυνώστε τους σαθρούς !


        Μετά Τιμής


Γιώργος Θ. Κανελλάκης
   Τηλ : 6977-913-924


Σημειώσεις :
  • Οι συμπολίτες αναγνώστες θα έχουν όλα τα στοιχεία που κατέχω.
  • Το ανωτέρω διαβιβάζεται στην Δικαιοσύνη, στην Πολιτική ηγεσία και σε όλους τους δυνητικά ενδιαφερόμενους, έτσι ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου