Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Μην αποπροσανατολίζεσαι. Αυτή είναι η Ε.Ε.

Η υποκρισία της ναζιστικής Ε.Ε. και των οπαδών της είναι πλέον γνωστή σε όλο τον Ελληνισμό. Ακόμη και οι τελευταίοι "φύλαρχοι" ομάδων ... Ελλήνων Ευρωπαϊστών, έχουν καταλάβει ότι η περιώνυμη Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι τίποτα άλλο από μια έκφραση των (μονίμως) Ναζιστικών επιθυμιών
και βουλήσεων της Γερμανίας.

Ένας επιπλέον τομέας υποκρισίας των "καθαρών" βρωμιάρηδων της Ευρώπης, των Γερμανών, είναι οι "εκπομπές" άνθρακα στην ατμόσφαιρα όπου, ενώ η Ελλάδα (και άλλες χώρες) τιμωρούνται μέσω του ... χρηματιστηρίου ρύπων που έχουν στήσει γύρω από το άνθρακα, την ίδια ώρα που οι ίδιοι, οι Ναζί, οι Γερμανοί ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ (επονομαζόμενων από δαύτους) "βρώμικων" πηγών ενέργειας. Έτσι, παρατηρούμε ότι, την ίδια ώρα που "επιβάλλεται στον Ελληνισμό η πώληση της ΔΕΗ καθώς είναι "βρώμικη" η ίδια η μονίμως Ναζιστική Γερμανία ΑΥΞΗΣΕ την εκπομπή άνθρακα. Για δεύτερη χρονιά. Βλέπε σχετικά εδώ.

Συμπατριώτες αν δε γίνει και στον τελευταίο Έλληνα ότι, ζούμε ένα Γ' Π.Π. όπου η αενάως κτηνώδης Γερμανία (μαζί με τους εταίρους τους) καταπατούν κάθε μορφή λογικής, Δημοκρατίας και ανθρώπινης υπόστασης, θα τελειώσουμε. 
Αν δε γίνει σαφές και ξεκάθαρο σε όλους μας ότι ο επιβαλλόμενος αποπροσανατολισμός από ΜΜΕ, παπαγάλους πανάκριβα πληρωμένους και από μονάδες - σταγονίδια (περί τις 3 εκατοντάδες ...) που με τον αργυρώνητο ρόλο τους προωθούν το Ευρωπαϊκό ... ιδεώδες (των συμφερόντων των ανά την υφήλιο ναζιστών αφεντάδων τους) θα τελειώσουμε. Οριστικά και αμετάκλητα !

Μην αποπροσανατολίζεστε, μη χωρίζεστε από τεχνηέντως δημιουργημένες διχόνοιες και μη ξεχνάτε ότι ΤΟ ΘΕΜΑ είναι τα επιβληθέντα μνημόνια και οι μαριονέτες που τα εξυπηρετούν ! 
Η συγκέντρωση - συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018, θα είναι μια πρώτης τάξεως επίδειξη στους παλιανθρώπους της ... Βουλής ότι, ο κυρίαρχος είμαστε εμείς. Ο Λαός. Και όχι εκείνοι εκεί μέσα ! Ο Λαός που θα είναι κάτω μόνο από μία Σημαία. Την Ελληνική !
Υ.γ. Για τις "μαριονέτες" σας θυμίζω αυτό εδώ Βαθύ κράτος, βουλή - παλάτι, οικογένειες και μαριονέτες
ενώ για τον ρόλο διαφόρων "διαφωτιστών", ακόμη και ... (μίσθαρνων) bloggers σύντομα θα έχετε εκτενή αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου