Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Υπουργέ Τάσο Πετρόπουλε φτου να μη σε ματιάσουμε, αλλά μη καμαρώνεις. Πριν από εσένα έκανε πασαρέλα ο Παπουτσής.

Αφού επί σειρά ετών ως γνήσια κομματόσκυλα τρώγαμε στη μούρη τα περάσματα, την πασαρέλα από τους χώρους εργασίας και από τις γιορτές μας των βαθύτατα ΠΑΣΟΚων Χρήστου Παπουτσή και Μαρίας Δαμανάκη, στο πλάι του κομματόσκυλου συνδικαλιστή Αθανάσιου Σταθόπουλου, τώρα ήλθε η σειρά σου Τάσο Πετρόπουλε να έλθεις στις πρωτοχρονιάτικες γιορτές μας. 

Και σε καμαρώσαμε μέσα στο σένιο σου κοστουμάκι και σε απολαύσαμε όταν είχες το γνωστό μειλίχιο χαμογελάκι σου και σε χαιρετίσαμε και σου ευχηθήκαμε μακροημέρευση μιας και θέλαμε να βάλεις (ξανά) πλατούλα, ως υπουργός, για να τσοντάρει το ΕΦΚΑ μια 90άρα εκατομμύρια στην (νέα) αύξηση
Μετοχικού Κεφαλαίου μας.

Δηλαδή με άλλα λόγια, να βάλεις πλάτη για να πέσουν στο άπατο πηγάδι της Τραπεζούλα μας όσα χρήματα θα πάρουν 1700 παιδικοί Σταθμοί, που φιλοξενούν 90.500 παιδάκια.

Και προφανώς έβαλες πλάτη λατρεμένε μας υπουργέ μαζί με τους ομόσταβλους σους Δραγασάκη, Σπίρτζη, Κατρούγκαλο. Και ο ΕΦΚΑ θα τσοντάρει 90 ψωροεκατομμύρια € στην Attica bank. Άλλωστε τι είναι 90 εκ. ευρώ ; Μια 90αδα δανειάκια σαν τα δικά σου.

Να σε έχει ο Θεός καλά. Σωθήκαμε. Άλλη μια φορά.
Άξιος ! Άξιος, πανέμορφος και φιλεργατικός ! Εμείς να σωθούμε και ας πάει να γαμηθεί η χειμάζουσα κοινωνία. Σε τελική ανάλυση, ας είχε και εκείνη, (η κοινωνία) τις πλάτες που έχουμε εμείς για να σωθεί κι αυτή ...

Υ.γ. Τασούλη, όσο θυμάμαι ότι σε ηλικία 28 ετών, επί υπουργίας Φώφης Γεννηματά και πρωθυπουργίας Ανδ. Παπανδρέου ήσουν διευθυντής υπουργείου, τόσο πιο πολύ καμαρώνω για πάρτι σου. Και για εμάς που σε στηρίξαμε.

Ένας καμαρωτός υπάλληλος

Υ.γ. Τασούλη έχω και μια φωτογραφία που είμαστε μαζί από το Δημοτικό. Θα την βρω και θα την στείλω εδώ να την δημοσιεύσει ο "κακός" Κανελλάκης που τον έλεγες γαϊδούρι. Ας σε απολαύσουμε άλλη μια φορά :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου