Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Πρωτομαγιά για τον Δρ. Σταμάτη Κριμιζή και τον στρουθοκαμηλισμό μας

Διάβασα την πρόσθετη συνέντευξη του Δρ. Σταμάτη Κριμιζή που διαλύει όποια αμφιβολία και αγωνία προσπάθησαν να ενσπείρουν τα μίσθαρνα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μετά την ηχηρή παραίτηση του (βλέπε εδώ), δυνάμει της οποίας ξεγυμνώθηκαν οι ΠΙΟ ψεύτες δωσίλογοι προδότες που πέρασαν από τούτο τον Τόπο.
Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 
Αυτοί που κατάφεραν να ωχριούν μπροστά τους οι πουλημένοι κλέφτες των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (που με τη σειρά τους διόριζαν τον κάθε γκόμενο, γκόμενα, άχρηστο και δοτό δικό τους επί δεκαετίες στις ΔΕΚΟ και στις
Υπηρεσίες του Κράτους, αρκεί να ήταν κομματόσκυλό δικό τους). 

Στην σημερινή του όμως συνέντευξη (βλέπε εδώ) ο Σταμάτης Κριμιζής διαλύει ότι έχει απομείνει από τον πύργο με τα τραπουλόχαρτα των τζογαδόρων εθνοπροδοτών ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μέσα σε μία παράγραφο. Στην τελευταία. Σ' αυτή δηλαδή που απαντά στην ερώτηση :

Δημοσιογράφος : Κύριε Κριμιζή, λέτε στην επιστολή σας «follow the money» («ακολουθήστε τα χρήματα»). Πιστεύετε ότι μέσω του νέου οργανισμού εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα;
Σταμάτης Κριμιζής : Οπωσδήποτε. Ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (σ.σ. Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς) είναι συγχρόνως και διευθύνων σύμβουλος του Hellas-Sat/Arabsat.
Η Arabsat, για όσους δε γνωρίζουν, είναι η Αραβική εταιρεία που πήρε τον Ελληνικό δορυφόρο Hellas Sat από τον ΟΤΕ (το 2013) που με τη σειρά του είχε ξεπουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί στους αενάως κάφρους και Ούννους Γερμανούς. Ο Hellas Sat που εξυπηρετούσε, εκτός από τις επικοινωνίες, KAI γεωστρατηγικά Ελληνικά συμφέροντα.  
Δηλαδή μιλάμε για την περίοδο που ακόμη και η γκεμπελίστικη φυλλάδα των 1000 αναγνωστών του ΣΥΡΙΖΑ "Η ΑΥΓΗ", στηλίτευε τότε (το 2013), για το γεγονός του ξεπουλήματος (βλέπε σχετικά εδώ).
Επανερχόμενοι στα του Δρ. Κριμιζή, το μόνο που πλέον μπορεί να κρατήσει κάθε Έλληνας Πολίτης απέναντί του είναι μια τιτάνια ντροπή για τον τρόπο που του φέρθηκαν όσοι απατεώνες εξελέγησαν από τον Ελληνισμό, σε έναν κορυφαίο στον πλανήτη Γη Άνθρωπο και Επιστήμονα. 
Και όλα αυτά σε μια Ελλάδα που διαλύεται, ξεπουλιέται και χάνει τα ιμάτιά της από εκβιαζόμενους ... πολιτικούς, από σιχαμένα κομματόσκυλα που παρακαλούν για ένα διορισμό της παιδιών τους σε θέση οδοκαθαριστή των Γερμανών τουριστών και από αποχαυνωμένους ιδιώτες που με την ανοχή τους στα τεκταινόμενα δεν αντιλαμβάνονται ότι πετάνε στο δρόμο τα παιδιά και τα εγγόνια τους, περιμένοντας με απάθεια και "σταρχιδισμό" να φύγουν οι παρόντες απατεώνες, για να φέρουν τους επόμενους ...
Από αποχαυνωμένους που, πως να έχουν γνώση για την αξία του Κριμιζή, όταν δεν έχουν ιδέα τι εκφράζει η Πρωτομαγιά !
Που δε ξέρουν καν ότι εκείνη την ημέρα Τιμάται το αίμα που έχυσαν χιλιάδες εργαζόμενοι ανά την υφήλιο για να έχουν οι επόμενες γενιές το δικαίωμα για 8ωρη εργασία !
Από αποχαυνωμένους που με τον στρουθοκαμηλισμό τους περιμένουν το ... "ξανθό γένος", τον ... "από μηχανής θεό" ή κανένα ... όσιο για να τους σώσει ... ενόσω οι ίδιοι έχουν πιάσει τις ξαπλώστρες και τις παραλίες ...

Ουαί δε υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί. 
Θα τα βρείτε, θα τα βρούμε μπροστά μας όλα ! Να το θυμάστε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου