Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Τραπεζίτης Θ. Πανταλάκης : είναι απολύτως φυσιολογικό μια οικογένεια να στερείται τον πατέρα αφού μένει πίσω η μητέρα…

Πρόλογος Γ.Θ.Κ. : Βίκτορα, Ειρήνη, με ρωτούν κάποιοι συνάδελφοι για ποιο λόγο δεν καταθέτετε όσα γνωρίζετε στην Εισαγγελία Αθηνών. Επί παντός επιστητού. Αρχίζοντας από τα του Συλλόγου και καταλήγοντας στις δανειοδοτήσεις. Γιατί δεν κάνετε δηλαδή, ότι κάνουν οι Εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ. Τι να τους απαντήσω ;

Μέλη του ΕΦΚΑ και του (ζωή σε λόγου μας) ΤΣΜΕΔΕ, αφού θα ΞΑΝΑ βάλετε και εσείς 90 εκ/ρια στην Attica bank, ενδιαφέρει ΚΑΙ εσάς.

 

Για τη συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο

Το πρωί της Πέμπτης 19/4 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου (σ.σ. εργαζομένων της Attica bank) Ειρήνης Πλιάτσικα και Βίκτορα Τσακίρη (από την Ενότητα και την Πρωτοβουλία Εργαζομένων, αντίστοιχα) με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας (σ.σ. Attica bank) κ. Θ. Πανταλάκη με βασικό αντικείμενο το γνωστό ζήτημα των δυσμενών μετακινήσεων (σ.σ. μεταθέσεις εν μια νυκτί, από την Κρήτη, στη Β. Ελλάδα). Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Δ/νων:


Α. Αποποιήθηκε την ευθύνη ως προς την επιλογή των συναδέλφων προς μετακίνηση, δηλώνοντας ότι δεν τους
γνωρίζει προσωπικά κι ότι απλώς υπέγραψε τις εισηγήσεις «των υπηρεσιών». Ωστόσο, στη συνέχεια της συζήτησης φάνηκε αρκετά ενημερωμένος ως προς λεπτομέρειες προσωπικού χαρακτήρα (π.χ. ηλικίες των τέκνων των συναδέλφων)


Β. Σε μια πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας παρουσίασε τον εαυτό του ως θύμα, που ενώ προσπαθεί να σώσει την Τράπεζα βάλλεται από παντού. Αργότερα μάθαμε για κάποια χθεσινά δημοσιεύματα που τον αφορούσαν και που ίσως συνέβαλλαν στον εκνευρισμό του.


Γ.   Απέκλεισε οποιαδήποτε πιθανότητα ολικής ή μερικής ανάκλησης της Πράξης 2746. Ακόμα κι αν αυτή είναι λαθεμένη, θα επιμείνει καθώς θεωρεί ότι σε αντίθετη περίπτωση θίγεται το κύρος του.


Δ. Προανήγγειλε επί της ουσίας ότι θα συνεχίσει με ανάλογες πρακτικές, ανεξαρτήτως Κανονισμού Εργασίας. Δήλωσε ότι οι στοχοποιημένοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είχαν εκτιμήσει την προσφορά της εθελούσιας και τα παρεχόμενα κίνητρα (μπόνους για ζευγάρια, επαρχιακά καταστήματα κτλ) και να είχαν αποχωρήσει. Είπε επίσης ότι είναι απολύτως φυσιολογικό μια οικογένεια να στερείται τον πατέρα αφού μένει πίσω η μητέρα…

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν ... 
εδώ η συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου