Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Θα έπρεπε να είναι όλοι τους φυλακή και χωρίς μια στην τσέπη

Την 15-4-2017 κατόπιν μιας ιδιωτικής συζήτησης με κάποιους φίλους μου μπήκε μια σκέψη. Να δημιουργήσω μια πρόχειρη δημοσκόπηση με θέμα : "Θα έπρεπε να έχει δημευτεί η περιουσία ΟΛΩΝ των ...πολιτικών των τελευταίων 50 ετών ; Θα έπρεπε οι Μνημονιακοί ... πολιτικοί να είναι φυλακή ;" Για δικούς μας λόγους δε
το προωθήσαμε και πολύ το ερώτημα, αφήνοντάς το να "σέρνεται". 

Μετά τη λήξη της πρόχειρης δημοσκόπησης (στην οποία ψήφισαν 57 άτομα) το αποτέλεσμα ήταν 55 ΝΑΙ και 2 ΟΧΙ (αν και το ένα εκ των δύο αρνητικών επιλογών έκανε λάθος επιλογή πλήκτρου, όπως πρόσθεσε μετά την ψηφοφορία).  

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων απάντησαν ήταν ξεκάθαροι. Θα έπρεπε όλοι τους να είναι φυλακή και με δημευμένη -υπέρ της Πολιτείας- την όποια περιουσία τους.

Αποτελεί έκπληξη ; Όχι βέβαια αφού, ΟΛΟΣ ο Ελληνισμός, σε κάθε του αποστροφή ψιθυρίζει, λέει και υπερασπίζεται την ανωτέρω βούλησή του. 
Αυτά δηλαδή που τα κανάλια, τα ΜΜΕ, τα τρολλάκια (θρασίμια του διαδικτύου και μη) και οι "βολεμένοι" επιχειρούν να μας πείσουν ότι δεν θέλει ο Έλληνας ...

Όσο και αν θα προσπαθήσουν οι δολοφόνοι - ψεύτες μνημονιάκηδες να μας πείσουν, να μας πουν :  
  • ματώσαμε (εννοώντας ότι μας μάτωσαν !) αλλά τώρα αλλάζουμε πορεία,
  • κάναμε λάθος αλλά τώρα θα είμαι καλοί ... 
  • το κάναμε γιατί πιεστήκαμε από την Ε.Ε. 
η όποια επιλογή μας θα πρέπει να είναι ΕΚΤΟΣ αυτών των δολοφόνων της Ελλάδος και του Λαού που σακάτεψαν την Επικράτεια, οικογένειες, συνειδήσεις.

Είναι στο χέρι μας, όποτε μας δοθεί η ευκαιρία, να το κάνουμε πραγματικότητα με το ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ κόμμα που έφερε, στήριξε, υποστήριξε και εφάρμοσε μνημόνια. Δηλαδή τον θάνατο της Πατρίδας και του Λαού. 

Μόνο έτσι θα μπορέσει να ακολουθήσει η τιμωρία των Τραπεζιτών, των ... επιχειρηματιών και γενικά της elit που έκλεψαν μέσω off shore και μη και γενικά όσων άρπαξαν και έλιωσαν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου