Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

T 5β. Καμαρώνουν που ρίχνουν νέα χαράτσια αντί να κρύβονται στα λαγούμια που τους γέννησαν

Καμαρωτός βγήκε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) ο Γιώργος Στασινός για να παινευτεί που τα κτήρια θα αποκτήσουν "ηλεκτρονική ταυτότητα" ξεχνώντας πως η Ελληνική Κοινωνία ΠΡΩΤΑ θα έπρεπε να αποκτήσει εργαζόμενους, αμειβόμενους και μη διαλυμένους Πολίτες κι ύστερα ... ηλεκτρονικής ταυτότητας κτήρια. Ηλεκτρονική ταυτότητα που αποτελεί ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ στον Ελληνισμό, πέρα από τον ΕΝΦΙΑ ! όπου εμείς οι Μηχανικοί θα είμαστε πρωτεργάτες ...
Ηλεκτρονική ταυτότητα που θα κοστίσει από 500 έως 1.000 € ανά ακίνητο, Στασινέ !
 

Και καμαρώνει ποιος ; Ο Στασινός !

Εκείνος που εφαρμόζει ότι ήθελαν οι τοκογλύφοι και οι Γερμανοί από το πρώτο Μνημόνιο (σ.σ ζήταγαν

την πλήρη καταγραφή των πάντων στην Ελληνική Επικράτεια).

Εκείνος που δεν είπε ούτε κιχ για την απώλεια 1,5 δισ € από το εποπτευόμενο του ΤΕΕ Δημόσιο Ταμείο ΤΣΜΕΔΕ κατά το PSI του κτήνους Βενιζέλου.

Εκείνος που δεν είπε ούτε κιχ για την απώλεια του 1 δισ. € που εξανεμίστηκε στην τράπεζα Αττικής. 

 

Εκείνος που έχει στο βιογραφικό του την φιλία του με το ξένο προς τη Ν.Δ. σώμα, τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Δεν αμφιβάλω πως θα βρεθούν πρόθυμοι συνάδελφοι που θα στέρξουν να πλαισιώσουν το μεγαλόπνοο έργο του Στασινού. Όμως, όπως είπε και κάποιος άλλος : στο τέλος να δούμε ποια θα είναι η πιο μισητή επαγγελματική φατρία στην Ελλάδα. Οι τραπεζίτες ή οι μηχανικοί ;

 

Στασινέ, μη πιστεύεις πως έχεις πλήρη εξουσία στο ΤΣΜΕΔΕ. Άσχετα τι σου λέει ο πρόεδρός του ο Μακέδος που είναι και πρόεδρος της Attica bank. 

Ps. Μακέδο, υπάρχει ασυμβίβαστο με το να είσαι πρόεδρος της τράπεζας και του Ταμείου που την αιμοδοτεί ; Αν όχι, τότε, με ποια αφορμή ξηλώθηκε το λαμόγιο Γαμβρίλης που ήταν πρόεδρος του Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ και της τράπεζας Αττικής ; Ο Γαμβρίλης που επί ημερών του εξαφανίστηκαν ένας σκασμός από δις από το ΤΑΜΕΙΟ μας αλλά και ως ... δάνεια, από την τράπεζά μας.

 

ΣΤΚ

Έργα Πολιτικού Μηχανικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου