Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

T 05δ - συνάδελφοι της ΕΤΕ σας το ξαναλέω. Η υπόθεση ΛΑΚ (της Attica bank) και ΛΕΠΕΤΕ (της ΕΤΕ) είναι όμοιες υποθέσεις


 

Συνάδελφοι της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΕΤΕ) καλή σας ημέρα και καλή χρονιά. Με την παρούσα ανάρτηση επαναλαμβάνω ότι ΛΑΚ - ΛΕΠΕΤΕ. Δύο όμοιες υποθέσεις με διαφορετικές αντιδράσεις από τους ενδιαφερόμενους

Συνάδελφοι, σήμερα διάβασα εξώδικο που έστειλε το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων της ΕΤΕ, το Σ.Σ.Ε.Τ.Ε, σε 7 εξ υμών


 
Συνάδελφοι, η υπόθεσή σας ΔΕΝ πρωτοτυπεί ούτε στο ελάχιστο ! Τα ίδια έχουν συμβεί και στην τράπεζα Αττικής με τον αντίστοιχο λογαριασμό του ΛΕΠΕΤΕ, τον ΛΑΚ.

Ήταν μέσα Ιουλίου του 2010 (δηλαδή 6-7 μήνες πριν η τράπεζα με απολύσει παρανόμως, αντικαταστατικώς και δολίως) απ' όταν η τράπεζα Αττικής μου έστειλε το εις την κορυφή κατάπτυστο ... ερώτημα. 

Το ερώτημα το υπέγραφε ο αναπληρωτής δ/ντής Εσωτερικού Ελέγχου της τράπεζας, ο Νίκος Δαυίδ, που συνάμα ήταν και ένας από τους 3 ελεγκτές των οικονομικών του Λογαριασμού Ασφαλιστικών Καλύψεων (ΛΑΚ) της Attica bank. 

 

ΛΑΚ που είναι ΣΥΝΑΦΗΣ με τον δικό σας ΛΕΠΕΤΕ !

 

Οι άλλοι δύο ελεγκτές των οικονομικών του ΛΑΚ (που είναι ΟΜΟΙΑ υπόθεση με τον δικό σας ΛΕΠΕΤΕ), ήταν οι

  1. Χρήστος Μάραντος (δ/ντής λογιστηρίου της τράπεζας Αττικής και 2 ημέρες μετά την απόλυσή μου ανέλαβε γενικός δ/ντής). Άτομο που "τον αποχώρησαν" οικειοθελώς από την τράπεζα Αττικής, καθώς και ο 
  2. Αντώνης Μπαλαγιάννης που στην δική του έκθεση για τα οικονομικά του ΛΑΚ, ούτε λίγο - ούτε πολύ διαπίστωνε : αμοιβές σε δικηγόρους ... ΧΩΡΙΣ παραστατικά ( ! ), "παράτυπες και καταχρηστικές" χρεώσεις των εξόδων ( ; ) και πάρα πολλά άλλα !
    Την έκθεση Μπαλαγιάννη μπορείτε να την διαβάστε κάνοντας κλικ εδώ Attica bank 18-5-2011 Τακτική Γ.Σ. εργαζομένων. Έκθεση Αντώνη Μπαλαγιάννη

 

Συνάδελφοι, μετά από 10 χρόνια και 10 ημέρες στα δικαστήρια με τζογαδόρους, παλιανθρώπους και κατάπτυστους ... δανειοδότες που ξηλώθηκαν ΟΛΟΙ τους από την τράπεζα (πλην του αρχισυνδικαλιστή του συλλόγου εργαζομένων) και μετά από ατελείωτες συγνώμες του Δαυίδ προς εμέ (σ.σ. ναι ! τις έχω καταγεγραμμένες ! ) και μετά από ατελείωτα κλαυσίγελα SMS του Μάραντου προς εμέ (σ.σ. ο Μάραντος ήταν η αιχμή του δόρατος της τράπεζας Αττικής κατά εμού μιας και μου κατέθεσε σωρεία από μηνύσεις και αγωγές !, πέραν εκείνων που μου κατέθεσε η τράπεζα), σας λέγω για την ώρα ΕΝΑ ! 

 

Σας φοβούνται και γι αυτό, χρησιμοποιώντας τη Δικαιοσύνη, προσπαθούν να σας φοβίσουν ! Προχωρείτε ενωμένοι, πέρα από συνδικαλιστικά τερτίπια "ολίγων" μαζέψτε σε χαρτί 100-200-300-1000 υπογραφές συμπαράστασης στους ...καταγγελλόμενους και στο τέλος, οι νικητές θα είστε ΕΣΕΙΣ !

Σημ : ενδεικτικό (και ελάχιστο) τμήμα SMS του Μάραντου προς εμέ που προσπαθεί θρασύδειλα να καλύψει την αλήθεια, είναι το κάτωθι :


 

Τέλος για την ιστορία σας λέγω ότι, η τράπεζα Αττικής έχασε τους λόγους για τους οποίους με απέλυσε, διεκδικώ της ακύρωση της απόλυσής μου και άλλα που δεν είναι της παρούσης.


Επιθυμώντας άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όσους εμπράκτως με στηρίξατε (και όχι μέσα από αηδίες - ατάκες γραμμένες στο facebook) α) σας εύχομαι καλή χρονιά και β) θα επανέλθω αναλυτικότερα. 


Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε κριθεί από εσάς ή τους δικηγόρους σας, όπως στάθηκα συμπαραστάτης και θα σταθώ και στους συναδέλφους της Ιονικής τράπεζας κατά αναλόγων που αντιμετώπισαν από το ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

τηλ : 6977-913-924

Τραπεζικός υπάλληλος, παρανόμως, αντικαταστατικώς και δολίως απολυμένος από την Attica bank. Απολυμένος που κατά διαστήματα αντιμετώπισα και πέρασα νικηφόρα κι εκεί και από άλλους "βαλτούς" απατεώνες ...

Όπως πέρασα στη θητεία μου και στην τράπεζα Εργασίας κατά των τοκογλύφων υπαλλήλων της. Όπως πέρασα και στην τράπεζα Πειραιώς κατά των ... δανειοδοτών της .... italiani. Όπως πέρασα και στο "παραδικαστικό 1" του Πειραιά. 

Όπως πέρασα και σε όσους λειτούργησαν ως "ταμίες" κάνοντας "κουμάντο" σε ξένα χρήματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου