Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Οι δειλοί, τα κομματικά τσοπανόσκυλα και τα κορόϊδα της τράπουλας

Δε λυπάμαι κανένα τους. 

Τους βλέπω στην τηλεόραση να περπατούν σα μούμιες σκεπασμένοι με τις μάσκες τους, με βλέμμα απλανές και προσέχοντας να μη τους ακουμπήσει ο διπλανός τους. 

Κάθομαι τα καλοκαίρια σε ένα παγκάκι και τους ακούω να μιλάνε δίπλα μου λέγοντας "το είπε ο Ευαγγελάτος και Στραβελάκης" και γελάω τόσο δυνατά που τους κάνω να με κοιτάζουν σαν να είμαι εξωγήινος.

Έτσι ήσαν από όταν γεννήθηκαν. Πεθαμένοι μέσα σε φασκιές γεννήθηκαν, πεθαμένοι μέσα σε ζελατίνα

θα θαφτούν. Καλά να πάθουν. 10 χρόνια Μνημονίων (που δεν έχουν τελειώσει) και δεν έμαθαν παρά μόνο πως να γίνουν περισσότερο δειλοί και δουλικά που υπακούνε στα ακριβοπληρωμένα κομματικά τσοπανόσκυλα. 

4 χρόνια μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, όντας στα σκαριά για το ξεπούλημα του μισού Αιγαίου μας, 12 χρόνια κάτω από το ζυγό των τραπεζών και τώρα κάτω από ζυγό των ψυχάκιδων ... ιατρών.

Ψόφο σε όλα τα κορόϊδα της τράπουλας που δεν υπερασπίστηκαν στους πλειστηριασμούς ούτε καν τα σπίτια που τους έκλεψαν οι τραπεζίτες. Καμία λύπη. Ψόφο σε όλα τους μπας και ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος μας.


Τμήμα συζήτησης με το παλικάρι Μαρία σε ένα καφέ του Zandvoort. Συζήτηση που έγινε με αφορμή κείμενο παντογνώστη για τον covid Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού 😁 (βλέπε : Καρδούλας: Δύο μήνες η διάρκεια του εμβολίου της Pfizer σύμφωνα με την FDA των ΗΠΑ)  

 

Μνήμων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου