Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

T-13a Ο λειτουργός της δικαιοσύνης που εκπόρνευε την Έδρα. Αυτοί που ξεφτίλισαν το Δίκαιο.

 

Ο Δικαστής είχε μια εντολή από τα παράκεντρα εξουσίας. 

"Θα δικάσεις αυτήν την υπόθεση, θα ξεχάσεις το Σύνταγμα, θα θεωρήσεις εκ του προοιμίου το (στημένο) κατηγορητήριο ως βάση της εξοντωτικής ποινής που θα επιβάλεις στο τέλος της ... δίκης, θα σου έχουμε δοτούς δικούς μας μάρτυρες, δε θα αφήσεις να ακουστεί στο ακροατήριο πως η δίκη αυτή είναι Πολιτική Δίκη των σκέψεων, της Ελευθερίας και των Δημοκρατικών Απόψεων
Εσύ, θα αδιαφορείς για οτιδήποτε πέραν όσων εντολών σου δίνουμε μιας και θα σε καλύψουμε Πολιτικά στα πάντα. Σ' αυτό θα σε βοηθήσει και η Κατηγορούσα Αρχή. Ο Εισαγγελέας".


Η ανωτέρω "εντολή", στο παρόν κείμενο δεν αφορά την υπόθεση "Attica bank κατά Γιώργου Θ. Κανελλάκη"  αλλά το

σενάριο της μεταφοράς στον κινηματογράφο όσων διαδραματίστηκαν το 1968 στις ΗΠΑ όπου, ξεκάθαρα σε μια ... δίκη Πολιτικών σκοπιμοτήτων, δίκη της ελευθερίας του Πνεύματος, της Δίκαιης Αντίδρασης και των Ιδεών, μετατράπηκαν τα πάντα σε μια ... δίκη για υποκίνηση εχθροπραξιών, σε ... δίκη για να σιωπήσει ο καταγγέλλων τις μαρτυρίες για τις ανομίες και τις ανισότητες.


Σε μια ... δίκη όπου φώναζε ο κλέφτης για να μη φωνάξει ο νοικοκύρης. Σε μια ... δίκη που έπρεπε να φοβηθεί ο περίγυρος. 

 

Η ομολογουμένως εκπληκτικά αποδοθείσα ταινία ονομάζεται : The Trial of the Chicago 7 - Η δίκη των 7 του Σικάγο  (σημ Γ.Θ.Κ. θα την βρείτε στο Netflix αλλά και σε διάφορα -flix).


Σημείωση : ο λόγος καθυστέρησης ανάρτησης του παρόντος T-13 όπως είχαμε αναφέρει στο Παρένθεση - ξεκάθαρη δήλωση (απουσιάζοντος του T-13) ήταν μια και μοναδική. Η ΑΚΡΑΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όπου εμπεριστατωμένα αποτυπώνονται τα σαθρά. 

Μπορεί να χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο για να απομαγνητοφωνηθούν mot a mot όλες οι δίκες Κανελλάκη, αλλά το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από πλήρες.

Απομαγνητοφωνήσεις που εμπεριέχουν από τα "συγνώμη" και τα "κάντε λίγη υπομονή" ... προέδρων και εισαγγελέων Εδρών, μέχρι και ... διαμειφθέντα γαμωσταυρίδια και τις απειλές - απόπειρες εκβιασμών δικηγόρων, μαρτύρων και φίλων των απατεώνων, σε διαδρόμους της Ευελπίδων.

  

Υ.Γ. Παρακαλέστε το ... θεό σας το ταξίδι με τον υπερσιβηρικό να προλάβει τα καλύτερα που έρχονται. 

 

Γ.Θ.Κ. και Θυμέλη και Μνήμων και Επιστάτης και επιπλέον 3 συναγωνιστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου