Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργο Τράγκα, δε θέλουμε άλλο σανό. Και κόμμα ξαναπροσπάθησες να κάνεις και εισέπραττες τεράστια ποσά

Είμαστε στο "μακρινό" 2011 όταν ο Γιώργος Τράγκας, ένας από τους πιο καθεστωτικούς δημοσιογράφους της ελληνικής πιάτσας, είχε προσπαθήσει να στήσει κόμμα. (θυμήσου κάνοντας κλικ εδώ, εδώ και εδώ)

Ανεπιτυχώς βεβαίως διότι τότε είχαμε πάει να δηλώσουμε συμμετοχή, εγώ και αραία - αραία καμία δεκαρέα ακόμη ...

 

 

Δηλαδή ήταν λίγο μετά από τότε που όλος ο τότε Τύπος μας έκανε γνωστό ότι, ο Γώργος Τράγκας, πουλώντας 400-500 από την εφημερίδα που έβγαζε τότε (την εφημερίδα Χώρα), έπαιρνε επιδότηση από τον ΟΠΑΠ -ως διαφημιστική δαπάνη- 404.000 € το 2003 και 2.668.000 € το

2007.

Γιώργο Τράγκα, από τις τράπεζες, πόσες ήταν οι διαφημιστικές δαπάνες σου κατά την τελευταία 10ετία ;

 

Γιώργο Τράγκα, πάμπλουτε όπως κι εσύ διαφημίζεις συνεχώς, είχες απλήρωτες οφειλές στις τράπεζες ; (θυμήσου εδώ)


Πόσοι δημοσιογράφοι είχαν μείνει απλήρωτοι από τις εκδοτικές του επιχειρήσεις ; Ας θυμηθούμε τα:

Όταν ο Τράγκας κοπρίζει

Ο Τσολιάς της Ελβετίας 

Απλήρωτοι σε Απογευματινή και Αποκαλύψεις - Εξελίξεις σε Ρίζο και Τράγκα 

 

Και επειδή Γιώργο Τράγκα έπαψες να σηκώνεις τις εκπομπές σου στο mixcloud, όχι μόνο τις γράφουμε, αλλά διαπιστώνουμε πως στα ονόματα των χαιρετιστήριων μηνυμάτων που διαβάζεις, αναφέρεις 3 φορές μέσα σε 16 λεπτά το όνομα, του ιδίου ανθρώπου. Όπως εκείνου του κ. Νίκου Ταρκαζίκη. Και μη μας πεις Γιώργο Τράγκα μας ότι υπάρχουν πολλοί με το ονομ/μο Νίκος Ταρκαζίκης, διότι θα γελάμε όσο και ο Πανούλης ο Καμμένος σου (με τον Χαϊκάλη του) και του Φιλιππάκη, με την εφημερίδα του "Δημοκρατία".

Τα πλοκάμια των Μνημονίων τα μάθαμε και γι αυτό, συνεχίζεται Γιώργο Τράγκα.


Α........ Κ.......


Σχόλιο Γ.Θ.Κ. δε θα ξεχάσω πως είχα ξεκινήσει κι εγώ για να πάω να δηλώσω συμμετοχή στα του Τράγκα το 2011, έχοντας κλείσει ραντεβού με τα γραφεία του, αλλά την τελευταία στιγμή δεν ανέβηκα στα γραφεία του, εκεί στην Μεταμόρφωση.

Όπως δε θα ξεχάσω και τον Τράγκα να παίρνει διαφήμιση από την Attica bank, την περίοδο που στις τάξεις της είχε ως "έμμισθους συμβούλους" εκβιαστές δημοσιογράφους, όπως έγραφα τότε στο : Κυρ Τράγκα μας, τι όμορφα που τα λέγατε. Σας ζηλεύω. Και το ΤΣΜΕΔΕ σας ζηλεύει. ΗΧΗΤΙΚΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου