Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Θερμά συγχαρητήρια στον ΚΥΡΙΟ Τσούνη !

Δε μπορεί να προκαλέσει κάτι λιγότερο από γονυκλισία στην μεγαλοπρέπεια -εμπρός στην αίσθηση που αποπνέει- η δωρεά του ΚΥΡΙΟΥ Τσούνη.


Η Δωρεά του Εφοπλιστή Πατριώτη Ιάκωβου Τσούνη, που δώρισε 23 εκατομμύρια € και 60 αποβατικά σκάφη στον ήδη πανίσχυρο στόλο μας στο Αιγαίο ΜΑΣ, δηλώνοντας : "θα φύγω από τη ζωή όπως ήλθα, χωρίς περιουσίες κι άλλα ανούσια". Δηλώνοντας αυτό που λέει η Κοινωνία : τα σάβανα , τσέπες δεν έχουν ...

Θυμίζοντας με στεντόρεια φωνή ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ σε ... κάποιους που στήνουν πάρτι διασπάθισης χρημάτων και "οικογενειακές αυλές" στην Κοινωνία πως, η παλιανθρωπιά, η μικροπρέπεια και η λαμογιά ΔΕΝ εκτιμώνται από τους Λαούς. Όπως δεν εκτιμώνται και όσοι κάνουν ότι σαθρά κάνουν ...

Τελειώνοντας αναφέρεται πως ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ δεν έφτιαξε (ή/και διοίκησε) Κοινωφελή Ιδρύματα, ΜΜΕ με οικτρούς ... δημοσιογράφους, τράπεζες κλπ, αλλά λειτούργησε ως ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ της Ελλάδας ΜΑΣ.

Δηλαδή λειτούργησε όπως δεν λειτουργούν όσοι τους χαρίστηκαν τοπωνύμια, όπως δεν λειτουργούν όσοι αγνώμονες απατεώνες είδαν το επώνυμό τους σε λιμάνια της Χώρας μας (την ίδια ώρα που εκείνοι κάνουν οικονομικές δοσοληψίες παραγώγων, forex και arbitrage). 


Στοιχεία για τον Ευεργέτη ΚΥΡΙΟ Ιάκωβο Τσούνη και στην Δωρεά Του, στα :

Εφοπλιστής Ι. Τσουνης: 23 εκατομμύρια ευρώ και 60 αποβατικά σκάφη δωρεά στις Ένοπλες Δυνάμεις 

Ἡ Βουλή εὐχαριστεῖ τόν ἐθνικό εὐεργέτη κ. Τσούνη 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου