Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

T-13b. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση προσλαμβάνονται λομπίστες δημοσιογράφοι, δικηγόροι, ιατροί. Δικαστές (αν χρειαστούν)

Οι λομπίστες.

Σε κάθε δύσκολη στιγμή του κάθε παρακρατικού με ρίζες στο κράτος συστήματος, επιστρατεύονται δικηγόροι, δημοσιογράφοι, ιατροί ή/και δικαστές, αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη, ως άλλοι λομπίστες,  έτσι ώστε να εξωραϊστούν και να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.


Στο κάτωθι σημειωματάριο υπενθύμισης αναφέρουμε ορισμένες περιπτώσεις :


  1. στο παραδικαστικό 1 του Πειραιά, είχαν επιστρατευτεί οι επιφανείς δικηγόροι Πέτρος Μαντούβαλος (που είχε φυλακιστεί) και Σάκης Κεχαγιόγλου (που είχε φυλακιστεί) για να αποκρυβεί η πλήρης έκταση του συμμορίτικου κυκλώματος.

  2. στην έναρξη των κτηνωδών Μνημονίων, είχαν επιστρατευτεί σχεδόν στο σύνολό τους όλες οι πρώτες φωνές των ΜΜΕ (Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη κλπ), για να στοιχειοθετήσουν, είτε πως ο Έλληνας είναι διεφθαρμένος, είτε για να αποδείξουν πως "χρωστάμε άρα θα πρέπει να πληρώσουμε" (όπως έλεγαν όλοι τους μέσα από την ατάκα του Θεόδωρου Πάγκαλου : τα φάγαμε όλοι μαζί).

  3. στην υπόθεση ληστείας  και κατακρεούργησης του ιδιωτικού ασφαλιστικού λογαριασμού ΛΕΠΕΤΕ των υπαλλήλων της ΕΤΕ επιστρατεύτηκαν όλα τα γνωστά οικονομικά παπαγαλάκια των ΜΜΕ, όπως ο Χρήστος Κώνστας του site banks αλλά και ο Πέτρος Λεωτσάκος του bankingnews.
    Το bankingnews που μέχρι προ ολίγων ημερών ανήκε στον τραπεζίτη της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα και στον Πέτρο Λεωτσάκο.

    1. στην υπόθεση της Siemens, επιστρατεύτηκαν δικηγόροι, δημοσιογράφοι, για να καλυφθεί το παγκοσμίως γνωστό που περιγράφεται με το σύντομο : σε όλη την υφήλιο η Siemens πλήρωσε πρόστιμα, πλην της Ελλάδος.
    2. το αυτό συνέβη και στην υπόθεση της προμήθειας εκατομμυρίων εμβολίων το 2009 (επί υπουργίας Αβραμόπουλου αλλά και πρόσφατα στα εμβόλια για τον covid19, όπου το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εμφάνιση μιας δωδεκάδας τηλεμαϊντανών ιατρών στα ΜΜΕ για να πεισθεί ο κόσμος πως αυτά, είναι αναγκαία...
     

    Επί του παρόντος δεν θα αναφερθούμε στα της ΕΜΥ (Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας) με τα "βαφτίσια" της κάθε βροχής, της κάθε ζεστής ημέρας διότι καταντά τραγικά γελοίο το θέμα.

    Θα τελειώσουμε όμως με την υπόθεση στο διακομματικό κουκούλωμα στο γαϊτανάκι της Attica bank. 
     
    Υπόθεση που ατυχώς πάλεψαν να ξεκαθαρίσουν κάποιοι εργαζόμενοι άνθρωποι στην τράπεζα αυτή.  Υπόθεση για την οποία κατ' επανάληψη προσπάθησαν να εξοντώσουν τον δικό μας Γιώργο Θ. Κανελλάκη, φθάνοντας σε σημείο να μην τους αρκεί μια ΝΟΜΙΜΗ απόλυσή του, αλλά σέρνοντας τον δεκάδες φορές στα δικαστήρια, στη ΓΑΔΑ και πολλά άλλα. 
    Να τον εξοντώσουν ηθικά, ψυχολογικά και βιολογικά. 
     
    Στην τράπεζα που είχε προσλάβει τους ... δημοσιογράφους Τάκη Μουσσά (προφυλακίστηκε για εκβιασμούς) - Παναγιώτη Μαυρίκο (κάηκε ζωντανός στο ΙΧ του 1 ημέρα πριν καταθέσει στον ανακριτή) και - Χρήστο Φράγκου.
     
    Τράπεζα που βρήκε υποστήριξη και μάλιστα έντονη, και στους θύλακες της ... δικαιοσύνης.
     
    Στην τράπεζα Αττικής που οι διαφημίσεις στα εκδοτικά κέφια των ΜΜΕ, ακόμη και σ' αυτά των Γιώργου Τράγκα και Στέφανου Χίου, δεν τύχαιναν, αλλά πετύχαιναν (τον σκοπό της πρόσληψης - χρηματοδότησης - πριμοποίησης των ... δημοσιογράφων) και δεν ήταν άλλος από εκείνον τον σκοπό της αποσιώπησης όσων τελικά δεν κατάφεραν.

    Σημ: το κάψιμο του Μαυρίκου δεν έγινε για να καλυφθεί η υπόθεση Novartis. Έγινε διότι ο Μαυρίκος 1 ημέρα μετά θα έδινε κατάθεση στην Εισαγγελία για την Attica bank.

    Επιστάτης
    (συνεχίζουν άλλοι με δυνατό τρόπο)

    Upd. σχόλιο Γ.Θ.Κ.: Ακούω πως στα του ΛΕΠΕΤΕ, οι εκεί "σύλλογοι" της ΕΤΕ ακολουθούν την πεπατημένη του ... "συλλόγου" της attica bank. 
    Μηνύσεις, αγωγές επαπειλούνται με εξώδικα για όλα όσα και όσους τον αντιστρατεύονται.
    Αυτά εδώ και χρόνια είναι καθημερινή διάταξη στο προτεκτοράτο της γερμανίας, την Ελλάδα. Στην Ελλάδα  των Μνημονίων.
     
     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου