Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

T-13d. Σήμερα θα μάθουμε πως στήνεται ένας (παρα)κρατικός μηχανισμός. Τα "φυτεμένα" τεκμήρια. Σε επόμενο, (παρα)τραπεζικός

Σε παγκόσμια πρώτη μόλοτοφ σε πλαστικό μπουκάλι ;
Upd. Σύμφωνα με τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τις ακριβοπληρωμένες αμοιβάδες τους, βρέθηκαν στις παρυφές των συγκεντρώσεων στη Ν. Σμύρνη "βόμβες μολότοφ". Ενδεικτικά δες αυτό.


Αντιπαρερχόμενοι του γεγονότος ότι ονομάζονταν Μόλοτοφ κι όχι Μολότοφ, ας δούμε κάποια στοιχειώδη "συστατικά" αυτής της κατασκευής.

Αντιγράφουμε αποσπασματικά και επικολλούμε από το site "Σαν σήμερα" :


α) Αυτοσχέδιος εμπρηστικός και εκρηκτικός μηχανισμός που αποτελείται από μία γυάλινη φιάλη (κυρίως μπύρας), γεμάτη με εύφλεκτο υγρό κι ένα κομμάτι υφάσματος, το οποίο προσαρμόζεται στο στόμιο της φιάλης και χρησιμοποιείται ως φυτίλι.


β) Με την πτώση της στο έδαφος, το εύφλεκτο υγρό και τα θραύσματα της φιάλης απλώνονται σε μεγάλη επιφάνεια και μπορούν να αποδειχθούν θανατηφόρα.

Υπόμνημα : βλέπε https://www.sansimera.gr/articles/463

 

Κατόπιν αυτών τίθενται οι εξής απορίες - σκέψεις - διαπιστώσεις : 

  1. οι παρουσιαζόμενες ως ευρεθείσες από τα σαΐνια της ΕΛΑΣ "μολότοφ" είναι καταφανώς σε πλαστικά μπουκάλια (βλ. κορυφαία φωτογραφία).
  2. Είναι γνωστό τοις πάσι πως, πλαστικό μπουκάλι νερού, αναψυκτικού κλπ που να σπάει, έστω κι αν το πατήσει ΙΧ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! 
  3. Ενδέχεται να είναι δημιούργημα, "φύτεμα"  ... "τεκμηρίων" ; 
  4. Ενδέχεται να είναι "φύτεμα" ... αποδεικτικών στοιχείων ;
  5. Κάνουν τέτοια πράγματα οι (παρα)κρατικοί οργανισμοί, οι (πάρα)τράπεζες, οι "ισχυροί" της elit ;

 

Μνήμων

Συνεχίζεται (δια χειρός άλλου). 

 

Upd επίκαιρο το κάτωθι σκίτσο





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου