Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Μερικές απόψεις (δήθεν) ευνομούμενων, δήθεν ζωόφιλων και (δήθεν) πολιτών, για το τι λερώνει και τι όχι

Νεοέλληνα ραγιά, ο σκύλος λερώνει. Τα μεταλλεία, όχι.

 

Ανάμεσα στα χρόνια των Μνημονίων, μεταξύ των κτηνωδών μέτρων θανάτου που επήλθαν για τους Έλληνες, ήλθαν και "άλλα". Για τα τετράποδα ζωάκια των Ελλήνων.

Επί παραδείγματι :

... νόμος 4039 του 2012 : Άρθρο 5 - Υποχρεώσεις ιδιοκτητών δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς :   

στ) να μεριμνά για τον άμεσο καθαρισμό του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου εκτός αν πρόκειται για σκύλο βοήθειας

Αν μη τι άλλο, ο τότε "νομοθέτης", οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚιστάν :  Βενιζέλος (το τέρας του ΕΝΦΙΑ), Χρυσοχοΐδης (παντού και πάντα σε κάθε αστυνομικό μέτρο), Κουτρουμάνης (ο συνδικάλας που γάμησε τους εργαζόμενους), Σκανδαλίδης (ας μη μιλήσω καλύτερα, διότι θα ξεκινήσω με την Α' εξαδέλφη του που ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας μου στους απατεώνες της Attica bank και θα τελειώσω όπου βγάλει η άκρη), και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Γιαννίτσης, Ρέππας, Δήμας, Παπακωνσταντίνου (το τέρας της λίστας Φαλτσιανί και των Μνημονίων) και Παπαιωάννου, κάτωθι της ... προεδρικής υπογραφής του Παπούλια (ευτυχώς δεν το υπέγραψε κι αυτό στο Βερολίνο)
 

θέσπισαν στην πραγματικότητα τα εξής : 

  1. πως ο πλανήτης Γη ανήκει στα δίποδα, τους ... ανθρώπους,

  2. πως η (ανύπαρκτη) καθαριότητα των υπηρεσιών των Δήμων, δεν φέρει ουδεμία υποχρέωση

  3. μπορεί να λερώνουν την πλάση μόνο οι εταιρείες χρυσών μεταλλείων και ανεμογεννητριών, διότι έτσι γουστάρουν και βάζουν τις μαριονέτες τους να νομοθετούν επαρκώς

  4. πως μπορούν να λερώνουν την σκλαβωμένη Επικράτεια (με την παρουσία τους και μόνο) 300+1 μειοδοτικά ακριβοπληρωμένα υποκείμενα και καμία 1000άδα τραπεζίτες με τα τσιράκια τους καθώς και

  5. πως ο κάθε μαλάκας που θεωρεί εαυτόν ως "πολίτη" που μπορεί με ένα κινητό στο χέρι να σε απειλεί λέγοντάς σου πως θα καλέσει αστυνομία (εννοώντας την μπατσαρία του "κράτους").
Επίσης μεταξύ των άλλων θεσπίστηκε και η ουσιαστική γενοκτονία των πλασμάτων που έχουν την ατυχία να έχουν 4 πόδια, αφού οι da capo - μαριονέτες θέσπισαν και την στείρωση τους, ως άλλοι Ναζί. (βλέπε : ζ) να μεριμνά για τη στείρωση τους, εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες).

Από την άλλη, ο Έλληνας που ως .... γνωστόν ... "η ψυχή του δεν αντέχει άλλη σκλαβιά", έφαγε αμάσητο και αυτόν τον ... Νόμο που ουσιαστικά του γάμησε κάθε όρεξη να έχει ένα άκακο, άδολο και λατρεμένο πλασματάκι για συντροφιά του, μιας και τον επιφόρτισαν με "ευθύνες" που δεν του αναλογούν και για τις οποίες, το ... κράτος, άλλη μια φορά, κάνει την πάπια (μη έχοντας χρήματα για καθαριότητα διότι πληρώνει του τοκογλύφους των εκβιαζόμενων μαριονετών - βουλευτών).

Σε όλα αυτά υπάρχει λύση, αρκεί να υπάρχει θέληση. Είτε αρχικά από το να παύσει ο καθείς να θεωρεί το "κράτος" ως κάτι περισσότερο από Δήμιο, είτε να πάψει να δίνει την παραμικρή σημασία σ' εκείνους τους .... ευνομούμενους που θίγονται στο Κολωνάκι (κι όχι μόνο) βλέποντας μια γατούλα ή ένα σκυλάκι να κάνει την ανάγκη του σε ένα παρτέρι (που ΟΦΕΙΛΕ το γαμημένο "κράτος" να καθαρίζει, αφού εισπράττει τα κέρατά του σε χαράτσια

Και ενοχλούνται διότι - κατ΄ αυτούς (*) - ο πλανήτης Γη τους ανήκει !
Σ' αυτούς, και στα σκατά τους (ακόμη και σ' αυτά που δημιουργούν μόνο και μόνο με την ανάσα τους), προτάσσοντας την δήθεν "ατομική ευθύνη" όλων μας, αλλά και την δήθεν "ευνομία" !


Συνεχίζεται

 

* η πρόταση : σάλτα και γαμήσου και φέρε μας την απόδειξη να την περάσουμε στα έξοδα, ταιριάζει απόλυτα σ' αυτούς, αφού δεν αντιλαμβάνονται, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ λερώνει και τι όχι !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου