Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Μιχάλη Ανδρεάδη, συνέχισε ότι κάνεις και άστους να σκούζουν και να σπέρνουν "ειδήσεις" και εν δυνάμει υπόδικες μεγαλοκοπέλες

Μιχάλης Ανδρεάδης - CEO Attica bank
Μιχάλη Ανδρεάδη, μόνο και μόνο επειδή κάνεις αυτό που οφείλεις ως Διευθύνων Σύμβουλος της Attica bank (σ.σ. για όσους δεν γνωρίζουν, ελέγχει οικονομικά το άπατο πηγάδι της τράπεζας) και μόνο και μόνο επειδή είσαι τοποτηρητής του τεράστιου ποσό που έδωσε η Ελληνική Κοινωνία μέσω του ΤΧΣ γι αυτήν την τράπεζα, αλλά και επειδή φέρνεις σε δυσχέρεια την κυρίαρχα αρμόδια για πολλές χασούρες από το κοράκι "Θεά", ΜΑΖΙ με όσους βρίσκονται στις "πλάτες" της ! χαιρόμαστε να συζητάμε για εσένα στους κύκλους μας.


Ασχέτως αν πληρωμένες ή μη πληρωμένες πένες, ανακάλυψαν ξαφνικά πως :

  1. Insider.gr είναι ορατός ο κίνδυνος διορισμού Επιτρόπου στην τράπεζα Αττικής
  2. Liberal.gr Αttica Bank: Με παρέμβαση ΤτΕ σπεύδει να προλάβει νέα ΑΜΚ από το Μάιο
  3. Mikrometoxos.gr Ο πόλεμος των μετόχων στην Τράπεζα Αττικής, η ΑΜΚ και η μαύρη τρύπα (Βλέπε το 4ο θέμα της δημοσίευσής)
  4. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το κουβάρι της Atticabank (βλέπε το 5ο θέμα της δημοσίευσής),


Μιχάλη Ανδρεάδη, ένα παλιό αλάνι που είναι και γερό στην χρηματοοικονομική πιάτσα μας είπε : "μη φοβάσαι για τον Ανδρεάδη. Είναι brutal τύπος και δεν μασάει. Δε θα δειλιάσει και θα το πάει μέχρι τέρμα ότι του ανατέθηκε".

 

1. Μιχάλη Ανδρεάδη, κυκλοφορεί μια φήμη στην πιάτσα πως κάποιοι, με τους κοντυλοφόρους τους στα "έγκυρα ΜΜΕ", πάνε να απαξιώσουν πλήρως της τράπεζα Αττικής για να την πάρει τσάμπα ένας πρώην της Αθήνας και νυν -ενίοτε- της Κρήτης ...

2. Κι αν Μιχάλη σε κουρδίζουν ορισμένοι μέσω μιας τύπισσας, ΜΗΝ πέσεις στο λάθος του Ρουμελιώτη (που πλάκωσε στις γρήγορες τη νυφίτσα τον Πανταλάκη, όταν τον είχε για CEO).

3. Μιχάλη, προσοχή στον Γιάννη της ΤτΕ και στον (Θανάση του).


Ps. 1. εκείνοι του ΤΜΕΔΕ που έχουν ονειρώξεις πως "κανείς από το Δημόσιο Ταμείο ΤΜΕΔΕ δεν ενδιαφέρεται πλέον για την Attica bank", πείτε τους χαιρετίσματα και να μιλούν μόνο για τον  εαυτό τους αφού, υπάρχουν πάααρα πολλοί που ενδιαφέρονται και περιμένουν (ότι φανεί στο εγγύς μέλλον).

2 Μακέδο, κοίτα μην εκτεθείς τσάμπα και βερεσέ, φίλε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου