Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ο λαός και η φύση τιμωρούν με τους τρόπους τους δικούς τους, τα νομιστεράκια

Upd. Ο Ουγγρικός λαός τιμώρησε τον "κακό" (σύμφωνα με τους ... αξιωματούχους της Ε.Ε.) πρωθυπουργό Ορμπάν, δίνοντάς του και 4η θητεία και μάλιστα με συντριπτικό ποσοστό περί το 53% έναντι του 35% που πήρε ο συνασπισμός των 6 κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

Τον έλιωσαν τον κακομοίρη τον Ορμπάν (που δεν έστειλε όπλα στην Ουκρανία με τα ψηλοτάκουνα, που δεν σταμάτησε να παίρνει καύσιμα από τη Ρωσία).

 

Χθες στη Μόσχα, λόγω της "κλιματικής αλλαγής" (που εμπνεύστηκε ο

γλυκύτατος φονιάς των ΗΠΑ Ντίκ Τσέινυ, της "υπερθέρμανσης του πλανήτη" σύμφωνα με τους ομοίους του Ντίκ, έριξε χιόνι από 25 έως 40 εκατοστά, πλησιάζοντας το ρεκόρ χιονόπτωσης που υπήρξε σε Ανοιξιάτικη περίοδο (3/4/1895).

Ως γνωστόν και το 1895 ο πλανήτης ήταν σε υπερθέμανση λόγω της μεγάλης κίνησης που επικρατούσε στις εθνικές οδούς των Λαμποργκίνι και των Πόρσε, καθόσον ο κόσμος, και τότε, δεν χρησιμοποιούσε έντονα τα ηλεκτρικά του Ι.Χ.

 

Η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων στο ελλάντα θα ανοίξει στα μέσα Απριλίου. 

Παιδιά, αφήστε το. Δε χρειάζεται. Άλλωστε, με τα 8-10 χιλιάρικα που εισπράττουμε το μήνα από τους μισθούς μας, έχουμε λεφτά για καύσιμα.


Ο ήλιος τα έχει πάρει στην κράνα τα τελευταία 24ωρα, από το ίδιο σημείο του, και από την ίδια ηλιακή κηλίδα εκπέμπει τρομακτικές ποσότητες ηλιακής και μαγνητικής ενέργειας και μάλιστα προς τη Γη.

Δυστυχώς, για την ώρα, η κατάσταση δεν δείχνει να είναι τόσο έντονη ώστε να κάψει τα σκουπίδια του Έλον Μάσκ που ίπτανται στους ουρανούς. Δυστυχέστερα το έγκλημα της εξολόθρευσης του δάσους του Αμαζονίου, συνεχίζεται.


Τελικά, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα του ΕΟΔΥ, ο covid-19 ξεκληρίζει όλους τους νέους με ηλικία 89+ και μάλιστα δείχνει να έχει μια προτίμηση σε όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Πάει η νεολαία μας. 


Οι ΗΠΑ εξαιρούν τα ρωσικά λιπάσματα από τις κυρώσεις, ενώ, την προηγούμενη εβδομάδα αύξησαν τις εισαγωγές τους πετρελαίου από τη Ρωσία σε ποσοστό 43%.

Μαγεία. Σπόρ και θέαμα. Έλα μωρή αρρώστια. Σεξ και βία. Μόνο τέτοιες (κι άλλες πολλές) οπαδικές εκφράσεις μπορούν να εκφράσουν την ηλιθιότητα που βαράει κατακούτελα τα νομιστεράκια (*) της Ευρώπης. Τους ευρωπαίους ... ηγέτες.


* τι είναι τα νομιστεράκια ; Ανεκδοτάκι που έχει ως εξής :

Τρεις κυνηγοί συναντώνται ύστερα από πολύωρο κυνήγι. - Έπιασα δέκα πέρδικες, λέει ο ένας κυνηγός. - Έπιασα πέντε λαγούς, λέει ο άλλος. - Έπιασα τρία νομιστεράκια, λέει με καμάρι ο τρίτος. - Και τι είναι τα νομιστεράκια; τον ρωτούν. - Νομιστεράκια είναι κάτι μαύρα ζώα που, όταν τα πλησιάζεις και στα στοχεύεις στο κεφάλι, σηκώνουν τα μπροστινά πόδια και φωνάζουν νο - μίστερ, νο - μίστερ»

 

Ξεκάρφωτη σύσταση : μην αγοράζεται σκουπίδια που λέγονται "κύβοι λαχανικών". Κάντε τους δικούς σας. Εμείς (εγώ και οι 1500 εργαζόμενοι του blog, όπως θα έλεγε ο Ζαραλίκος) ακολουθήσαμε αυτή τη συνταγή, αντικαθιστώντας το νερό, με ζουμί από κοτόπουλο. 


Φιλούθκια.


Upd. (σχόλιο φίλου) : προφανώς ο πληρωμένος βλαμμένος Μπένι, θα ήταν χαρούμενος αν η Τουρκία όριζε ΑΟΖ και με τη Πορτογαλία, ασχέτως αν έτεμνε την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου