Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ηλίθιοι, δε βάλατε μυαλό ακόμη

  • Νομίζουν πως σε κοροϊδεύουν, όταν σου μιλούν ΑΚΟΜΗ για "αριστερά" - "δεξιά" - "κέντρο" κλπ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ως άνεργος ΠΕΙΝΑΣ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με τον διπλανό σου άνεργο, που υπαγόταν κατά το παρελθόν σε άλλο -από εσέ- πολιτικό χώρο. Λες και το Ελληνικό, τα τρένα, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, οι αυτοκινητόδρομοι, έχουν αριστερές ή/και δεξιές ηλίθιες τοποθετήσεις (στο ξεπούλημα τους από τους ΑΛΗΤΕΣ !!!).

  • Νομίζουν πως σε κοροϊδεύουν και πως  θα σε τιθασεύσουν στην "κρίσιμη" εκλογική στιγμή όταν θα σου πατρονάρουν τη γνωστή τους ηλιθιότητα : μη ψηφίζεις γιατί δε λύνεται έτσι το πρόβλημα, ΕΝΟΣΩ ... δε μας λένε σε ποιο βουνό θα πρέπει να μαζευτούμε για να αρχίσει το πιστολίδι ...

  • Νομίζουν πως χάφτεις ότι σου σερβίρουν (εκτός κι αν είσαι κομματόσκυλο και περιμένεις να διορίσεις το γιό, την γκόμενα, τον άντρα σε καμία ... θεσούλα) ποσοστά που ανέρχονται σε 25% και ... 35%, την ίδια ώρα που τα πραγματικά τους ποσοστά είναι κάτω από 10% εκάστου, επί του εκλογικού σώματος αφαιρουμένων των νεκρών που έχουν ... ξεχαστεί να ... διαγραφούν ...

  • Νομίζουν πως οι επανεμφανίσεις των ... πρώιμων μα και όψιμων .... αγωνιστών τους, που βγαίνουν από τα νεκροντούλαπά τους σε στασίδια όπως του Τράγκα, έχουν απήχηση στις μάζες.  

  • Νομίζουν πως σε παραμυθιάζουν όταν σου πουλάνε ... αγιαστούρες και πατριδοκαπηλεία μέσα από 5-10 σελίδες και εφημερίδες τους και μερικές δεκάδες trolls τους που άγονται και περιφέρονται (λαμβάνοντας 400-500 €/μήνα) για να λένε ηλιθιότητες που ούτε οι ίδιοι δε τις πιστεύουν.

  • Νομίζουν οι γελοίοι πως πιστεύει κανείς μας τα όσα θετικά (ποισ να είναι άραγε όταν αυτοκτονούν 5-10 Έλληνες την εβδομάδα ; ) λένε για Ευρωπαϊκή ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Ένωση και για το σκατο-euro ΤΟΥΣ.

  • Θαρρούν πως ο κόσμος έχει ξεχάσει τα των συγκεντρώσεων στην Πλ. Συντάγματος όπου ΟΛΟΣ ο κόσμος φώναζε : να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η βουλή, λες και έχει αλλάξει επί τι βέλτιστο η άποψη του Λαού για δαύτους.

  • Νομίζουν πως ο κόσμος βλέπει κάτι περισσότερο από ένα "τίποτα" στα πρόσωπα ατόμων - μπούληδων  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ στη ζωή τους, πέρα ... εκείνων που ... απέκτησαν από την βουλή. 

Α ρε κορόιδα κούνια που σας κούναγε. Η εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ των ΑΝΕΛ, του ΛΑΟΣ, της ΔΗΜΑΡ μα και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ η καταβαράθρωση δε σας έχει γίνει μάθημα. Δε πειράζει. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Upd. Σωστά μου θύμισε φίλος !! Ξέχασα να αναφέρω και τα ξεφτιλισμένα συνδικάτα όπως η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΤΟΕ κλπ που θαρρούν πως τα παίρνει ο κόσμος στα σοβαρά ενώ ξέρουμε ΌΛΟΙ ΜΑΣ πως απαρτίζονται από βολεψάκιδες και κάποιες φορές από χαφιέδες του συστήματος εξουσίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου