Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κυρ Ρουμελιώτη μου της Attica bank από που είπατε πως θα πάρετε τα λιανά των Μηχανικών ;

Παναγή Ρουμελιώτη ΠΑΣΟΚε μου αληθεύει το δημοσίευμα του αυριανού Τύπου ; Τι να σου πω ρε παιδί μου. Εσύ μήπως ξέρεις κάτι Θοδωρή Πανταλάκη επίσης ΠΑΣΟΚε ;

Δε μπορεί. Κάτι θα έχετε ακουστά. Διοικητές της Attica bank είσαστε και υπάλληλοι του Εργοδότη μας. Των Μηχανικών του ΤΣΜΕΔΕ (ζωή σε λόγου μας).
 
Πάντως, προσωπικά δε το πιστεύω.
 
Ο εργοδότης του Κωστάκη Βαξεβάνη, ο εκλεκτός του ΣφΥΡΙΖΑ, τέτοια πράγματα ; 

Και την κατοστάρα στην Attica bank ποιιος θα την πλερώσει ; Εκείνες οι Υπηρεσίες ντε, των Εσωτερικών Ελεγκτών και οι στρατιές των συμβούλων, όπως και οι γενικοί διευθυντάδες των χορηγήσεων, μπας και ξέρουν κάτι τις ;

Χμμμ έχω κάποιους κατά νου που θα τα πλερώσουν, από "Μηχα" αρχίζει το μικρό τους όνομα και από "Νικοί" το επώνυμο τους, αλλά δε το μαρτυράω.

Πάντως, ίσως να ξέρει να απαντήσει ο κυρ Δραγασάκης πως θα πλερωθεί η κατοστάρα. Που έχει και την εταιρεία των Ορκωτών Λογιστών που ελέγχει την Attica bank. Και που το βλέπω και τον καμαρώνω στο αυριανό φύλλο της  ΑΥΓΗΣ. Λατρεία να 'ουμε δικέ μου.

Ή ίσως ο Τάσος Πετρόπουλος ή ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ή ο Σπίρτζης του ΤΕΕ και τόσοι άλλοι που πέρασαν από την Attica και τώρα είναι
υπουργάρες του ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Κυρ Δραγασάκη μας εσείς που βλέπετε ανάκαμψη (μπουχαχα) στις Τράπεζες, ξέρουτε κάτι τις ; Μήπως ξέρει το λαμόγιο το Καλαματιανό ο λογιστάκος σας. Ο καραΠΑΣΟΚος λογιστάκος σας. Που του δώσατε ένα κάρο φράγκα για την εθελουσία (που όμως είχε λήξει 2 μήνες πριν) να τα παίζει στο "πάμε στοίχημα".
Μήπως άραγες να ξέρει ο επίσης απομακρυνθείς τέως Γενικός ΔιευθυντΑς ;
Μήπως ξέρει ο Μιχαλάκης με το μασονικό δακτυλίδι του ; (Φοράει και "ποδίτσα" μασονική που και που ;)

Ο μασών την τσίχλα και όχι τον σανό. 


Σχόλιο Γ.Θ.Κ. Ρε δε φταίτε εσείς. Φταίει που δε το έχει πάρει χαμπάρι (;;;) κανείς στην Εισαγγελία. Ή το έχει ; Και αν το έχει τι κάνει ; Άλλωστε όλοι ΠΑΣτΟΚ είμαστε που έλεγε και ο μόνος (;;;) απατεώνας πολιτικός στο ελλαδιστάν. Ο Άκης ...
 
Γιάννη Γαμβρίλη σε βλέπω να μένεις για πολύυυυυ καιρό. Που ;  Σε αφήνω να έχεις απορίες ΡΕ που με απέλυσες ΠΑΡΑΝΟΜΑ μαζί με ΟΛΑ τα λαμόγια σου !!!

Πόσοι είπαμε πως έχουν πάθε ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ εμφράγματα από τις τάξεις της Attica bank ; Σύντομα θα δείτε τα καλύτερα να έρχονται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου