Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Έλληνα, θέλεις να είσαι ακόμη τμήμα της ... δημιουργίας τους ; Μόνο η μείωση των Εθνικών μας συνόρων τους έχει απομείνει !

Όταν ο Καραμανλής και η Ν.Δ. ήταν με τις πλάτες στον τοίχο, ΑΦΟΥ εξέλεξε ως πρόεδρο τον πουλημένο Παπούλια (σου θυμίζω τον λόγο της Ψαρούδα - Μπενάκη της ΝΔ στον Παπούλια *) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τον Παπανδρέου - ΠΑΣΟΚ λέγοντας και κάνοντας την κάθε ηλιθιότητα και προδοσία έναντι του Λαού, έτσι ώστε ο κόσμος να το χάψει για τον ... αγωνιστή (σ.σ. ΠΡΟΔΟΤΗ) Παπανδρέου και να τον εκλέξει.
Και έτσι αποχώρησε ο Καραμανλής και η Ν.Δ. από το πρώτο πλάνο της οργής του κόσμου, με βελούδινο τρόπο.
Όταν ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ήταν με τις πλάτες στον τοίχο, από το ξεπούλημα των πάντων, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τον Σαμαρά - Ν.Δ., μέσω της δήθεν επιθυμίας του για ... δημοψήφισμα. Και ο Σαμαράς - Ν.Δ. εμφανίστηκε ως ... Σωτήρας ενώ ο ΓΑΠ & το ΠΑΣΟΚ αποχώρησαν από το
πρώτο πλάνο της οργής του κόσμου, με βελούδινο τρόπο.

Όταν ο Σαμαράς και η Ν.Δ. ήταν με τις πλάτες στον τοίχο καθώς είχε ψηφίσει όσα έλεγε πως ... θα πολεμήσει, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τον ... αγωνιστή Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε ο Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί ως ... Σωτήρας. Έτσι αποχώρησε ο Σαμαράς - Ν.Δ. από το πρώτο πλάνο της οργής του κόσμου, με βελούδινο τρόπο.

Τώρα, ο Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει ΚΑΘΕ υπολειπόμενη αθλιότητα που επιθυμούν οι τοκογλύφοι και οι ανά την Υφήλιο Ναζί. Έτσι ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ν.Δ. ως ... αγωνιστή και ... σωτήρα.
Έτσι θα αποχωρήσει ο Τσίπρας - ΣΥΡΙΖΑ από το πρώτο πλάνο της οργής του κόσμου, με βελούδινο τρόπο. 

Θα δεχθείς ΞΑΝΑ να σε ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ;;;;;;

* Από τον καθαρά μειοδοτικό "λόγο" της Ψαρούδα - Μπενάκη στον Παπούλια, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ. 

"Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ" 

Δώσε το περιθώριο στην Πατρίδα να πάψει να ... είναι ΜΠΑΝΑΝΙΑ. Θυμήσου και ΜΗ ψηφίσεις ΚΑΝΕΝΑ κόμμα απ αυτά που δημιούργησαν και έφεραν την κόλαση στην Πατρίδα !!!

Ένας Έλληνας Πολίτης, έγραψε και είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου