Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τι παράγει η Ελλάδα και δε θέλουν να το ξέρουμε. Έχουμε αυτάρκεια ;

Αφορμής δοθείσης της εκ νέου κινητοποίησης των αγροτών, οφείλω να παραθέσω το κατωτέρω μιας και γίνεται ξεκάθαρο σε όλους μας πως, άλλο τι μας λένε τα συστημικά Μέσα Μαζικής ... Εξημέρωσης, μετά από εντολές Τραπεζιτών και ... πολιτικών και άλλο τι πραγματικά ισχύει.

Επίσης, καλά θα είναι να σκεφτούμε όλοι τον λόγο που χώρες όπως το Λουξεμβούργο και Βέλγιο φερ'  ειπείν έχουν ΕΦΚ (φόρο) στα Αγροτικά καύσιμα ΜΗΔΕΝ στηρίζοντας την πρωτογενή τους παραγωγή την ίδια ώρα που στην Ελλάδα, ο αγρότης οφείλει να τον πληρώσει ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ και μετά να έλθει το ... κράτος και να του επιστρέψει την διαφορά ανάμεσα στον ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης και εκείνου του αγροτικού πετρελαίου. Και αυτό, η επιστροφή δηλαδή θα γίνεται ΑΝ θέλει και ΑΝ θέλουν και οι εγκληματίες τοκογλύφοι δανειστές και η Ε.Ε. τους. 

Βεβαίως αυτά τα είχαμε πει και τα λέγαμε από τα τέλη του 2015 και κανείς μας δεν ξεχνάει πως,

αυτό το "φρούτο", της πληρωμής του ΕΦΚ από τους αγρότες λειτούργησε 10 μέρες μετά τις εκλογές του 9/2009, ημερομηνία που ανέλαβαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ειιιιίπαν πως το μέτρο το παρέλαβαν από τα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, λες και πλέον δεν κυβερνούσαν TA NEA ανθελληνικά τέρατα. 

Να τι παράγει η Ελλάδα που μας φλόμωσαν στο ψέμα πως δεν έχει αυτάρκεια και παραγωγή

Και αφού διαβάσατε το ανωτέρω και αν σας πει κάποιος συμπατριώτες πως : ναι ρε παιδί μου αλλά τα Ελληνικά προϊόντα δεν πλασάρονται με όμορφες συσκευασίες και με αξιόπιστες πιστοποιήσεις διεργασιών HACP, Iso κλπ, τότε, ρίξτε μια ματιά στο κατωτέρω και καμαρώστε Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα αλλά απαντήστε και ανάλογα στους μονίμως προβοκάτορες ... αιλυναράδες που παίζουν ΚΑΠΟΙΟ ... περίεργο ρόλο άρνησης κάθε τι Ελληνικού και συνάμα συμμαχίας με κάθε τι ξένο !


Δείτε επίσης, διασκεδάστε και σκεφτείτε με το κατωτέρω


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Υ.γ. για πολλοστή φορά σας ζητώ να θυμηθείτε πως ΟΛΗ η Ελληνική ανάπτυξη έγινε ΕΚΤΟΣ Ε.Ε και εκτός € !

Σκεφτείτε επίσης σας παρακαλώ ποίοι να είναι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ λόγοι που εισάγουμε αδασμολόγητο λάδι από Τυνησία και γενικά καρπούς και τρόφιμα από Ουκρανία, Τουρκία, Βιετνάμ κλπ ..


Upd. Για όσους δε, θέλουν ΚΑΙ τα στοιχεία της ΠΑΣΕΓΕΣ για την αυτάρκεια της Χώρα ΜΑΣ, ρίξτε μια ματιά εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου